Site logo
Beschrijving

Welkom op ROC Tilburg School voor Luchtvaarttechniek

Ontdek de Wereld van Luchtvaarttechniek

Ben je gefascineerd door vliegtuigen en droom je ervan om aan alle onderdelen en systemen van een vliegtuig te sleutelen? Bij ROC Tilburg School voor Luchtvaarttechniek bieden we jou de mogelijkheid om je technisch talent om te zetten in een boeiend beroep. Of je nu een passie hebt voor het onderhouden, inspecteren en reviseren van vliegtuigonderdelen, of als je wilt bijdragen aan het zorgen dat vliegtuigen veilig de lucht in kunnen, onze opleidingen in de luchtvaarttechniek bereiden je voor op een veelbelovende carrière.

Kleinschaligheid en sfeer

Onze school kenmerkt zich door kleinschaligheid, waar iedereen elkaar kent en er een goede sfeer heerst. Hier gaan we respectvol met elkaar om, en streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin jij je technische vaardigheden kunt ontwikkelen en je passie kunt omzetten in een vakmanschap.

Europese erkenning en militaire opties

Bij ROC Tilburg School voor Luchtvaarttechniek bieden we niet alleen uitdagend en interessant onderwijs, maar geven we je ook de mogelijkheid om te studeren voor een Europees diploma (PART). Met dit diploma kun je als vliegtuigmonteur door heel Europa aan de slag. Bovendien bieden wij de unieke kans om zowel vliegtuigmonteur te worden als militaire dienst te vervullen, dankzij onze nauwe samenwerking met Defensie.

Luchtvaartcarrière in Nederland en daarbuiten

Of je nu kiest voor een carrière bij luchtvaarttechnische bedrijven of de Koninklijke Luchtmacht, onze opleidingen bereiden je voor op een veelzijdige loopbaan in de luchtvaart. Als je de Koninklijke Luchtmacht kiest, zijn er zelfs mogelijkheden voor uitzending naar het buitenland, waardoor je een internationale dimensie aan je carrière kunt toevoegen.

Belang van stages

Bij ROC Tilburg School voor Luchtvaarttechniek begrijpen we dat praktijkervaring essentieel is in je opleiding. Daarom vormt je stage, ook wel beroepspraktijkvorming genoemd, een belangrijk deel van je leertraject. Met ons uitgebreide netwerk in de luchtvaarttechniek bieden we stages op uiteenlopende locaties, en werken we nauw samen met bedrijven om ons onderwijs voortdurend af te stemmen op de actuele praktijkbehoeften. Kies voor ROC Tilburg School voor Luchtvaarttechniek en maak van je passie je beroep!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:48 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In