Site logo
Beschrijving

Welkom bij Osteopathie Van Eijck in Tilburg

Centrale locatie in Tilburg

Ontdek de gastvrijheid van Osteopathie Van Eijck, gevestigd aan de Amer in Tilburg. De praktijk bevindt zich nabij winkelcentrum De Blaak, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. Gratis parkeren is mogelijk op het aansluitende parkeerterrein van het winkelcentrum. Houd er rekening mee dat een parkeerschijf verplicht is tussen 10.00 en 15.00 uur.

Geschiedenis en missie

In 2002 werd Osteopathie Van Eijck opgericht door Anton en Martine van Eijck in Berkel-Enschot. Hun missie is helder: zoveel mogelijk mensen verlossen van lichamelijke klachten. Met trots kunnen we zeggen dat we al zo'n 25.000 patiënten hebben geholpen, waardoor onze praktijk is uitgegroeid tot een van de grootste in Nederland.

Osteopathie voor iedereen

Bij Osteopathie Van Eijck staat kwaliteit, deskundigheid, transparantie, klantvriendelijkheid én Brabantse gezelligheid centraal. Ons toegewijde team, bestaande uit vriendelijke assistentes, ervaren osteopaten en een professioneel management, zet zich in om jou als patiënt centraal te stellen. Bij ons ben je geen nummer, maar een uniek individu.

Van oorzaak naar oplossing

In tegenstelling tot symptoombestrijding in de reguliere geneeskunde, zoeken wij naar de dieperliggende oorzaak van je klachten. Met een holistische benadering behandelen we deze manueel, met onze handen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, lees je in onze werkwijze.

Geregistreerde osteopaten voor kwaliteit

Onze osteopaten zijn geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) of bij de Nederlandse Osteopatische Federatie (NOF), wat een kwaliteitskeurmerk is voor vergoeding door zorgverzekeraars. Onze behandelingen vallen buiten het eigen risico en worden vrijwel altijd (gedeeltelijk) vergoed bij aanvullende verzekering.

Altijd in ontwikkeling

Bij Osteopathie Van Eijck streven we naar continue verbetering. Ons team volgt regelmatig opleidingen, cursussen en intervisies om jou op de beste en meest efficiënte wijze te helpen. Onze patiënten waarderen dit met een score van 9, iets waar we trots op zijn en tegelijkertijd als vanzelfsprekend beschouwen.

Persoonlijke aandacht voor jou

Onze assistentes en praktijkmanager zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur beschikbaar om je snel en persoonlijk te woord te staan. We kennen geen vakantiesluiting en bieden avondspreekuren aan, omdat klachten zich niet houden aan reguliere werktijden en we jou graag snel willen helpen.

Waarom kiezen voor Osteopathie Van Eijck?

Kies voor Osteopathie Van Eijck als je op zoek bent naar een betrokken team van goed opgeleide osteopaten die zich voor de volle 100% inzetten om jou van je klachten te verlossen. Wij gaan echt een stap verder voor onze patiënten en streven naar kwaliteit met een persoonlijke benadering

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 02:40 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In