Site logo
Beschrijving

Welkom bij Osteopathie van Eijck in Berkel-Enschot

Onze praktijk aan de Molenstraat in Berkel-Enschot biedt een mooie locatie aan de rand van het dorp. Goed bereikbaar met OV, auto of fiets, en parkeren voor de deur op eigen terrein is gratis.

Ontstaan van Osteopathie van Eijck

Opgericht in 2002 door Anton en Martine van Eijck, heeft Osteopathie van Eijck als missie om zoveel mogelijk mensen van hun lichamelijke klachten te verlossen. Met al zo'n 25.000 behandelde patiënten is onze praktijk uitgegroeid tot een van de grootste in Nederland.

Onze aanpak en team

Ontdek wat wij doen, waar we voor staan en maak kennis met ons topteam van vriendelijke assistentes, ervaren osteopaten en professioneel management. Bij Osteopathie van Eijck ben je geen nummer; wij stellen jou als patiënt centraal.

Osteopathie voor iedereen

Kwaliteit, deskundigheid, transparantie, klantvriendelijkheid en Brabantse gezelligheid typeren Osteopathie van Eijck. Wij zijn professionals met een persoonlijke benadering, waarbij we jou behandelen zoals we zelf behandeld willen worden.

Van oorzaak naar oplossing

In tegenstelling tot symptoombestrijding in de reguliere geneeskunde, gaan wij op zoek naar de ware oorzaak van je indicatie. Met een holistische benadering behandelen wij manueel, met onze handen, om tot een oplossing te komen. Lees meer over onze werkwijze.

Geregistreerde osteopaten

Onze osteopaten zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) of de Nederlandse Osteopatische Federatie (NOF). Hierdoor vallen onze behandelingen niet binnen het eigen risico en worden ze vaak (gedeeltelijk) vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Altijd in ontwikkeling

Bij Osteopathie van Eijck streven we naar continue kwaliteitsverbetering. Ons team volgt regelmatig opleidingen en cursussen om jou op de beste en meest efficiënte wijze te helpen. Met een score van 9 van onze patiënten zijn we trots op onze resultaten.

Met volle aandacht voor jou

Onze assistentes en praktijkmanager zijn op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur aanwezig, zodat de osteopaten ongestoord en met volledige aandacht kunnen werken. Geen vakantiesluiting en avondspreekuren zorgen ervoor dat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen, omdat klachten zich niet altijd aan reguliere werktijden houden.

Waarom Osteopathie van Eijck?

Wij gaan écht een stap verder voor onze patiënten. Met een groot team van goed opgeleide en enthousiaste osteopaten, streven wij ernaar om jou voor 100% van je klacht af te helpen

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 08:42 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In