Site logo
Beschrijving

Monkey Town Tilburg: Hét indoor speelparadijs voor kids in Tilburg

Ben je op zoek naar een geweldige plek waar kinderen de tijd van hun leven kunnen hebben? Zoek niet verder! Monkey Town Tilburg is dé bestemming voor een veilig, overdekt, en onvergetelijk speelavontuur. Gelegen op Spaubeekstraat in Tilburg, is Monkey Town de ultieme plek voor een leuk uitje met de kinderen, ongeacht het weer.

Optimaal spelen voor alle leeftijden

Bij Monkey Town is plezier gegarandeerd! Kinderen kunnen hun vaardigheden tonen op de trampoline, duiken in de ballenbak en van de glijbaan suizen. Bovendien is spelen niet alleen leuk, maar ook gezond voor de ontwikkeling van kinderen. Voor de avontuurlijke kleintjes is er zelfs een spannend lasergame-duel in een verduisterde ruimte met blacklight-effecten. Een tip: draag een wit T-shirt voor extra opvallendheid, of kies voor donkere kleding om onopvallend te blijven.

Als dat nog niet genoeg is, kunnen bezoekers proberen te ontsnappen uit de escape room binnen 60 minuten door opdrachten en raadsels op te lossen. En voor degenen die van bowlen houden, ja, dat kan hier ook! Kortom, bij Monkey Town is er voor ieder wat wils.

Een topdag voor kinderen tot 12 jaar

Monkey Town Tilburg is de ultieme plek voor kinderen tot en met 12 jaar. Zelfs de allerkleinsten kunnen hier veilig en leuk spelen tijdens speciale middagen voor peuters van 1 tot 4 jaar. De attracties in het peutergedeelte stimuleren de ontwikkeling van de kleintjes. Hier kunnen alle kinderen hun innerlijke aap naar boven halen terwijl ouders ontspannen in een comfortabele horecagelegenheid met gratis wifi. Het is een win-winsituatie voor iedereen!

Kinderfeestjes bij Monkey Town

Monkey Town is synoniem geworden voor fantastische kinderfeestjes. Verwacht geen standaardfeest; hier beleven kinderen een onvergetelijke verjaardag met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ze kunnen vrijuit klimmen en klauteren in het speelparadijs en genieten van heerlijke traktaties aan een speciale verjaardagstafel.

De Monkey Party wordt volledig verzorgd, inclusief een uitgebreid arrangement van eten en drinken. Zo krijgt je kind een verjaardag om nooit te vergeten. Waar wacht je nog op? Reserveer het kinderfeestje en stuur de uitnodigingen de deur uit voor een dag vol plezier en avontuur!

Handig om te weten

Bij Monkey Town staat toegankelijkheid hoog in het vaandel. Het park is rolstoeltoegankelijk en er zijn faciliteiten voor halal en glutenvrij eten. Ook is het park volledig overdekt en voorzien van airconditioning, wat ideaal is voor zowel regenachtige dagen als hete zomerdagen.

Openingstijden

Monkey Town Tilburg is 7 dagen per week geopend, van 09.00 tot 18.00 uur. Voor eventuele afwijkende openingstijden check de website

Kortom, Monkey Town Tilburg staat garant voor een dag vol plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen voor jou en je kinderen. Plan vandaag nog je bezoek!

Locatie
Open
Open hours today: 09:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  09:00 - 18:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 18:00

 • Thursday

  09:00 - 18:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  09:00 - 18:00

 • Sunday

  09:00 - 18:00

 • 05/03/2024 11:22 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In