Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kindercampus Hazennest

Wij heten je van harte welkom bij Kindercampus Hazennest, dé campus in Tilburg en omgeving waar we samen werken aan het prikkelen en stimuleren van de individuele leerkracht van kinderen. Ons doel is om kinderen in hun kracht te zetten, zowel letterlijk als figuurlijk, door dagelijks te werken aan betrokken, betekenisvol, behoefte gestuurd en bewegend leren.

Missie: Groei en ontwikkeling

Bij Kindercampus Hazennest streven we ernaar leerlingen in hun kracht te zetten en hen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling tot zelfstandige, kritische jonge volwassenen. We geloven in het laten ontdekken van talenten en het zelf bepalen van de groei. Ons heterogene leef- en leerklimaat plaatst kinderen centraal, waarbij samenleven en bijdragen aan de toekomst van onze kinderen centraal staan. Samen met medewerkers, ouders, verzorgers en andere professionals vormen we een gemeenschap die zich inzet voor de optimale ontwikkeling van elk kind.

Visie: LEERKRACHT

Onze visie is gebaseerd op de kracht en waarde van een breed (kind)centrum dat zich richt op onderwijs, ontwikkeling, opvang en ontzorgen. Kindercampus Hazennest is een veilige plek voor groei en ontwikkeling, waar leerlingen, ouders en medewerkers in hun kracht komen te staan. We geloven in betrokkenheid, betekenisvol leren, behoefte gestuurd werken en bewegend leren. Dit noemen we LEERKRACHT - de kern van waar we voor staan en wat je mag verwachten van onze aanpak.

De kracht van onze campus

Kindercampus Hazennest is meer dan een school; het is een bewuste keuze. Ons team zet zich in om kinderen groeps-doorbrekend te boeien, te laten bloeien, te laten stoeien en te laten groeien. Door te focussen op betrokkenheid en betekenisvol leren, zorgen we ervoor dat kinderen zich ontwikkelen tot zelfstandige jonge volwassenen. Onze veelzijdige, vertrouwde en veilige leef- en leeromgeving biedt de optimale basis voor leerlingen om, na groep acht, het nest te verlaten met een bagage vol kennis en vaardigheden.

Kindercampus Hazennest in praktijk

In onze Kindercampus staat het kind centraal. We kijken naar wat elk kind nodig heeft en laten de ontwikkelwensen en behoeften van het kind richting geven aan ons onderwijs. Gedurende de dag accommoderen we verschillende ruimtebehoeften van kinderen, variërend van spel, onderwijs, sport, creatieve activiteiten tot buitenactiviteiten. Zo creëren we een dynamische en stimulerende omgeving waarin leren verbindt en kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Welkom bij Kindercampus Hazennest, waar de toekomst van kinderen centraal staat

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 10:53 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In