Site logo
Beschrijving

Kindercampus De Cocon: Een inspirerende omgeving voor ontwikkeling

Over Kindercampus De Cocon

Welkom bij Kindercampus De Cocon, gevestigd in Basisschool De Cocon. Wij bieden hoogwaardige peuteropvang en BSO opvang voor kinderen van 2-13 jaar. Onze unieke samenwerking met de basisschool creëert een naadloze leerlijn over alle leeftijdsgroepen heen. Ontdek hier hoe ons peuterprogramma, de ontdektuin en kleinschalige aanpak het verschil maken voor uw kind.

Peuteropvang met startblokken VVE methode

Binnen onze peuteropvang maken we gebruik van de VVE methode Startblokken. Deze aanpak stimuleert de ontwikkeling van kinderen en bereidt ze voor op een soepele overgang naar de basisschool. Onze ervaren medewerkers werken met passie aan de individuele groei van elk kind, ondersteund door een rijk pedagogisch programma.

BSO opvang in het hart van de Basisschool

Onze BSO bevindt zich centraal in de basisschool, en biedt alle nodige faciliteiten voor een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan activiteiten voor kinderen van 4-13 jaar. Of het nu gaat om creatieve workshops, sportieve bezigheden of ontspannen momenten, we streven ernaar om een inspirerende omgeving te creëren waar leren en spelen hand in hand gaan.

Bijzondere kenmerken van Kindercampus De Cocon

Peuterprogramma

Ons peuterprogramma legt de basis voor een succesvolle overgang naar de basisschool. We bieden een gestructureerde en stimulerende omgeving waarin kinderen hun vaardigheden ontwikkelen.

Ontdektuin

De ontdektuin van Kindercampus De Cocon is een buitenruimte waar kinderen spelenderwijs leren en ontdekken. Het is een plek waar nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd en waar de natuur een integraal onderdeel is van het leerproces.

Samenwerking met school

Onze nauwe samenwerking met Basisschool De Cocon zorgt voor een naadloze overgang tussen peuteropvang, basisschool en BSO. Samen streven we naar een harmonieuze ontwikkeling van elk kind.

Kleinschalig

Kindercampus De Cocon kiest bewust voor een kleinschalige aanpak, waarin persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Dit creëert een vertrouwde omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Tegemoedkoming kosten

Wij begrijpen dat de kosten van kinderopvang een rol spelen. Daarom bieden wij tegemoetkomingen aan om de toegang tot hoogwaardige opvang voor alle gezinnen mogelijk te maken.

De unieke kracht van elk kind

Welkom bij Kindercampus De Cocon, waar we geloven in de unieke kracht van elk kind. Ons toegewijde team van medewerkers staat klaar om samen met u en uw kinderen een stimulerende omgeving te creëren waarin groei en ontwikkeling centraal staan. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor de ontwikkeling van uw kind van 2 tot 13 jaar. Samen maken we het verschil!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:47 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In