Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kindcentrum Klinkers: Waar leren, spelen en groeien samenkomen

Ontdek Kindcentrum Klinkers, een betoverende plek waar het avontuur van leren, spelen en groeien tot leven komt. In onze stimulerende omgeving gaan opvang en onderwijs hand in hand, waardoor elk kind de kans krijgt om te stralen. Van kleuter tot leerling, bij Kindcentrum Klinkers staat de ontwikkeling van ieder kind centraal.

Onze Missie: Breed ontwikkelen en plezier in leren

Bij Kindcentrum Klinkers streven we ernaar om kinderen een veilige en inspirerende speel- en leeromgeving te bieden. Hier ontwikkelen ze zich op diverse vlakken en ervaren ze plezier in het leerproces. Door actief onderzoek te doen, vergaren kinderen kennis en ontwikkelen ze essentiële vaardigheden die hen helpen groeien.

Onze missie gaat verder dan alleen het overbrengen van kennis. We begeleiden kinderen op hun pad naar het worden van maatschappelijk betrokken wereldburgers. Bij Kindcentrum Klinkers geloven we in de kracht van een holistische aanpak, waarbij zowel intellectuele als sociale vaardigheden worden gestimuleerd.

School: Een wereldgerichte basisschool met oog voor brede persoonsontwikkeling

Kindcentrum Klinkers herbergt een wereldgerichte basisschool waar leerlingen niet alleen academische kennis vergaren, maar ook hun brede persoonsontwikkeling centraal staat. Onze toegewijde docenten staan klaar om elk kind te begeleiden op zijn of haar unieke levenspad, met aandacht voor zowel intellectuele als sociale groei.

BSO: Kleinschalige voor- en naschoolse opvang binnen Kindcentrum Klinkers

Bij BSO Klinkers buiten bieden we kleinschalige voor- en naschoolse opvang, perfect geïntegreerd binnen Kindcentrum Klinkers. Een veilige haven waar kinderen na schooltijd verder kunnen spelen, ontdekken en groeien. Onze BSO is meer dan alleen een opvanglocatie; het is een verlengstuk van de inspirerende leeromgeving die we gedurende de schooldag bieden.

Welkom bij Kindcentrum Klinkers, waar elk kind de kans krijgt om te stralen en zich te ontwikkelen in een omgeving vol mogelijkheden. Ontdek de magie van leren, spelen en groeien bij Kindcentrum Klinkers

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:50 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In