Site logo
Beschrijving

IJssalon Intermezzo - Een hemelse beleving van ambachtelijk ijs in Tilburg

Ontdek de hemelse smaken

IJsliefhebbers opgelet! Stap binnen bij IJssalon Intermezzo op de Heuvelring in Tilburg en laat je betoveren door de verrukkelijke wereld van ambachtelijk bereid ijs. Met twee filialen, op nummer 31 en 226, is Intermezzo al twee decennia lang een begrip in de stad.

Een wereld van smaakvariaties

Elke dag pronken er bij Intermezzo zo'n 40 verschillende smaken in de vitrine, en als kers op de taart is er elke maand een speciale 'smaak van de maand'. Raymond en Tessa, de gepassioneerde eigenaren, leiden hun team al 20 seizoenen lang in het ambachtelijk bereiden van ijs. In hun 'Laboratorio die Gelateria' worden enkel verse en natuurlijke ingrediënten gebruikt, veelal geïmporteerd uit Italië. Het resultaat? Unieke smaken die de authentieke Italiaanse gelato-ervaring naar Tilburg brengen.

Achter de schermen bij Intermezzo

Het gehele productieproces, van de keuze van de ingrediënten tot het ambachtelijk bereiden van het ijs, is te volgen bij Intermezzo. Echter, de familierecepten die het succes bepalen, blijven angstvallig geheim. Een vleugje mysterie dat bijdraagt aan de magie van Intermezzo.

Chocoladeboost voor je ijsje

Wil je je ijsje naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een chocoladevulling in je hoorntje. Bij Intermezzo kun je kiezen uit puur, melk of witte chocolade. Het genot begint zodra je de eerste hap neemt.

Meer dan ijs alleen

Bij Intermezzo draait het niet alleen om ijsjes eten ter plekke. Je kunt ook genieten van hun heerlijke creaties in het comfort van je huis. Bestel telefonisch en vermijd de wachtrij bij het ophalen, of kies voor het gemak van Thuisbezorgd of Uber Eats.

Seizoensspecialiteiten en ijstaarten

Herinnering: als de R in de maand zit, serveert Intermezzo ook warme Luikse wafels. Combineer ze met ijs, slagroom of je favoriete toppings. En voor een feestelijk diner biedt Intermezzo diverse ijstaarten aan, om je gastronomische ervaring compleet te maken.

Cadeautips van Intermezzo

Op zoek naar het perfecte cadeau? Denk dan aan een Intermezzo cadeaubon of een van hun leuke goodies, zoals sleutelhangers of hippe sokken. Verras je dierbaren met een smaakvol geschenk!

Beleef de verfijnde wereld van Intermezzo, waar elk ijsje een kunstwerk is en elke hap een hemelse ervaring biedt

Locatie
Opens in 10 minutes
Open hours today: 12:00 - 22:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  12:00 - 22:00

 • Tuesday

  12:00 - 22:00

 • Wednesday

  12:00 - 22:00

 • Thursday

  12:00 - 22:00

 • Friday

  12:00 - 22:00

 • Saturday

  12:00 - 22:00

 • Sunday

  12:00 - 22:00

 • 05/03/2024 11:52 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In