Site logo
Beschrijving

Betoverende kunstervaring in Doloris' Meta Maze

Dwalen door surrealistische pracht

In Doloris' Meta Maze onderga je een betoverende kunstervaring in meer dan 40 kamers, doordrenkt met surrealistische kunst. Dit unieke doolhof is een meesterwerk gecreëerd door de getalenteerde makers van Karmanoia in samenwerking met diverse kunstenaars. Het belooft een individuele reis te zijn, waarin je mysterieuze ontdekkingen doet en jezelf door adembenemende kunstobjecten manoeuvreert. Het voelt als een betoverende reis vergelijkbaar met Alice in Wonderland, perfect geschikt voor nieuwsgierige avonturiers.

Leeftijdsgrens: 12 jaar en ouder

De betovering begint vanaf 12 jaar, waar nieuwsgierige geesten het doolhof kunnen betreden en op een speelse manier kunnen genieten van prachtige kunst. De ervaring wordt afgesloten met een perfecte touch op de rooftop bar Doloris. Hier, onder het genot van een verfrissend drankje, kun je de geweldige beleving met anderen bespreken en de magie van Doloris' Meta Maze nogmaals laten bezinken.

Unieke en avontuurlijke beleving in Tilburg

Doloris' Meta Maze als culturele bestemming

Doloris' Meta Maze biedt zonder twijfel de meest unieke en avontuurlijke kunstbeleving in Tilburg. In het surrealistische doolhof, ontworpen door Karmanoia, loop je letterlijk door kunstwerken en geniet je van meer dan 40 kamers doordrenkt met surrealistische kunst. Deze culturele bestemming spreekt niet alleen cultuurliefhebbers van alle leeftijden aan, maar trekt ook reislustige avonturiers aan die zich willen onderdompelen in een wereld vol mysterie.

RoofTop Bar Doloris: De Perfecte Afsluiting

Genieten na de Betovering

Na je tocht door de Meta Maze is de rooftop bar Doloris de ideale plek om na te genieten. Hier deel je onder het genot van een drankje je ervaringen en indrukken. De betovering van Doloris' Meta Maze blijft niet beperkt tot het doolhof; het strekt zich uit tot de sfeervolle ambiance van de rooftop bar, waardoor je de magie van de kunstwereld nog dieper ervaart. Doloris' Meta Maze belooft een onvergetelijke reis te zijn, waar spanning en verwondering hand in hand gaan

(Omslag foto Karmanoia)

Locatie
Open
Open hours today: 11:00 - 21:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  11:00 - 21:00

 • Tuesday

  11:00 - 21:00

 • Wednesday

  11:00 - 21:00

 • Thursday

  11:00 - 21:00

 • Friday

  11:00 - 23:00

 • Saturday

  09:30 - 23:30

 • Sunday

  09:30 - 20:30

 • 29/02/2024 16:45 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In