Site logo
Beschrijving

Sociaal Cultureel Centrum De Schalm: De Huiskamer van Berkel-Enschot

Sociaal Cultureel Centrum De Schalm, gelegen in het hart van Berkel-Enschot, vervult een unieke rol in onze gemeenschap. Als veelzijdige ontmoetingsplek en cultureel epicentrum, biedt De Schalm een breed scala aan mogelijkheden voor inwoners en bezoekers om te genieten, leren en verbinden. Hier ontdek je waarom De Schalm wordt beschouwd als de 'huiskamer' van ons dorp.

Een warm welkom voor iedereen

De missie van Sociaal Cultureel Centrum De Schalm is eenvoudig maar krachtig: iedereen, van inwoner tot bezoeker, moet zich hier welkom voelen. Het is een plek waar mensen samenkomen, waar cultuur wordt omarmd en waar educatie wordt aangemoedigd. Dit alles gebeurt in een historisch gebouw dat trots dienstdoet als de 'huiskamer' van Berkel-Enschot. Hier kan iedereen vrij binnenlopen en zich thuis voelen.

Een actieve bijdrage aan het gemeenschapsleven

De Schalm fungeert niet alleen als een ruimtefacilitator, maar ook als een organisator die actief bijdraagt aan het sociale, culturele en maatschappelijke leven in ons dorp. Door evenementen en activiteiten te ondersteunen, draagt De Schalm positief bij aan ons leefklimaat.

Een thuisbasis voor verenigingen en meer

Talloze verenigingen en organisaties hebben De Schalm als hun thuisbasis gekozen. Elke week bieden ze een gevarieerd programma van activiteiten aan. Daarnaast neemt De Schalm zelf initiatieven om ontmoeting, recreatie, educatie en creativiteit te bevorderen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met verschillende partners.

Cultuur en ontmoeting binnen De Schalm

Binnen de muren van De Schalm vinden diverse culturele en sociaal-maatschappelijke activiteiten plaats. Het gevarieerde programma richt zich op mensen van alle leeftijden, van kinderen tot ouderen. Het hele jaar door zijn er boeiende, ontspannende en gezellige activiteiten om van te genieten.

Muziek in de kerkzaal

De Kerkzaal van De Schalm biedt een inspirerende omgeving voor muziekliefhebbers. Het is een ruimte met een authentieke uitstraling en een uitstekende bereikbaarheid, wat het een populaire locatie maakt voor muzikale evenementen.

Ruimtes voor diverse doeleinden

Met zijn inspirerende omgeving, authentieke ruimtes en uitstekende voorzieningen trekken de ruimtes van De Schalm steeds meer belangstelling voor uiteenlopende doeleinden. Van zakelijke bijeenkomsten tot beurzen, van bridge-evenementen tot familiebijeenkomsten en van exposities tot bedrijfsactiviteiten, De Schalm biedt de ideale locatie voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

Kortom, Sociaal Cultureel Centrum De Schalm is de bruisende kern van Berkel-Enschot, waar iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een scala aan culturele, educatieve en sociale activiteiten. Kom langs en ontdek zelf waarom De Schalm de 'huiskamer' van ons dorp wordt genoemd. Je bent van harte welkom!

Locatie
Open
Open hours today: 09:00 - 17:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  09:00 - 21:00

 • Tuesday

  09:00 - 21:00

 • Wednesday

  09:00 - 21:00

 • Thursday

  09:00 - 21:00

 • Friday

  09:00 - 17:00

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 23/02/2024 12:41 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In