Site logo
Beschrijving

Welkom op Campus 013: Ontdek Je Talenten in Tilburg

Kennismaking met diverse sectoren

Op Campus 013 maak je kennis met een breed scala aan vakgebieden, waaronder techniek, sport, horeca, transport, dieren, groen, (uiterlijke) verzorging, mode, ICT en media. In ons nieuwe gebouw heerst een prettige sfeer, met kleine klassen en uitstekende begeleiding, zodat je kunt ontdekken wat je leuk vindt en waar je talenten liggen.

Wat Bieden Wij?

Ontdek je identiteit en talenten

Campus 013 is dé vmbo-school in Tilburg waar je als leerling ontdekt wie je bent en wat je talenten zijn. We bieden onderwijs in alle leerwegen van het vmbo: de gemengd-theoretische leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en de basisberoepsgerichte leerweg. Onze focus ligt op uitstekende prestaties in de klas, het bevorderen van onderlinge relaties en het handhaven van een schone en veilige leeromgeving. Al onze handelingen en schoolafspraken zijn hierop afgestemd. Campus 013 is een school waar iedereen welkom is, waar je gezien wordt en waar je jezelf mag zijn.

Leerpleinen en keuzemogelijkheden

Met acht verschillende leerpleinen, waaronder horeca, mobiliteit, bouw, dieren, groen, uiterlijke verzorging, bieden we diverse ervaringen aan. In de laatste twee jaar bereid je je voor op je vervolgopleiding, waarbij we nauw samenwerken met het mbo. Jaarlijks kies je uit keuzevakken binnen Techniek, Zorg & Facilitair, Sport, Groen, Media & Ondernemen. Deze brede keuzemogelijkheid is uniek in Tilburg, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van je interesses en vaardigheden.

Onderwijs in de brede zin

Naast vakken als Nederlands, Engels en wiskunde, krijg je ook veel aandacht voor sport en creatieve vakken. Denk aan workshops zoals rappen, dansen, bloemschikken en stop-motion filmmaken. Bovendien organiseren we diverse buitenschoolse activiteiten om je leerervaring te verrijken.

Voorbereid op de toekomst

Bij het verlaten van Campus 013 weet je niet alleen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, maar ben je ook bewust van maatschappelijke verwachtingen, gedeelde normen en waarden, en het belang van servicegerichtheid.

Ondersteuning bij het Leren

Begeleiding op maat

Op Campus 013 streven we naar optimale ondersteuning bij het leren. Met mentorlessen, extra studie- en huiswerkbegeleiding, en onderwijs op maat in kleine klassen, zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Dit gebeurt uiteraard in nauw overleg met je ouders.

Toegankelijkheid voor iedereen

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen aan het onderwijs op Campus 013, vragen we geen geld voor uitstapjes, veiligheidsschoenen, boeken, kluisjes en andere benodigdheden. Op Campus 013 staat inclusiviteit hoog in het vaandel

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 10:41 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In