Site logo
Beschrijving

Welkom op het Reeshof College: Dé School voor Vmbo in Tilburg

Het Reeshof College is dé school voor alle niveaus van het vmbo en bevindt zich in het hart van de samenleving. Gelegen in de bruisende wijk de Reeshof, strekt onze invloed zich uit naar de omliggende omgeving en de bredere regio Tilburg. In een diverse samenleving is onze school een plek waar iedereen welkom is, en waar respect en verbondenheid de kernwaarden zijn.

Diversiteit en respect

Op het Reeshof College omarmen we diversiteit. Leerlingen ervaren een omgeving waarin verschillen worden geaccepteerd en waar respectvol met elkaar wordt omgegaan. Of het nu gaat om culturele achtergronden, interesses of talenten, bij ons vinden leerlingen een plek waar ze zichzelf kunnen zijn. Het is deze inclusieve benadering die ons onderscheidt als een school die diversiteit waardeert en viert.

Verantwoordelijkheid voor de leefomgeving

Binnen en buiten de schoolmuren tonen onze leerlingen een merkbare verantwoordelijkheid voor hun leefomgeving. Het Reeshof College is niet alleen een plek waar kennis wordt vergaard; het is een broedplaats waar toekomstige leiders en betrokken burgers worden gevormd. Door actieve betrokkenheid in de lokale gemeenschap leren onze leerlingen wat het betekent om verantwoordelijke en betrokken individuen te zijn.

Een trots en plezierig leertraject

Het Reeshof College is een plek waar trots en plezier hand in hand gaan. Leerlingen zijn trots op hun school en kijken met plezier uit naar elke schooldag. Ons streven is niet slechts gericht op het behalen van een diploma; het gaat verder dan dat. Het Reeshof College biedt een leertraject waarin persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en een positieve leeromgeving centraal staan.

Meer dan een diploma

Bij het Reeshof College geloven we in het creëren van waardevolle ervaringen die verder reiken dan het behalen van een diploma. We bereiden leerlingen voor op de uitdagingen van de toekomst, waarbij ze niet alleen academische kennis opdoen, maar ook essentiële levensvaardigheden ontwikkelen. Het Reeshof College is meer dan een onderwijsinstelling; het is een gemeenschap waarin groei, diversiteit en respect samenkomen.

Welkom op het Reeshof College, waar diversiteit wordt gevierd, respect de norm is en waar leerlingen niet alleen leren voor een diploma, maar voor het leven. Ontdek het verschil dat een inspirerende leeromgeving kan maken op de weg naar een betekenisvolle toekomst.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:16 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In