Site logo
Beschrijving

Welkom op Basisschool De Fonkel

Bij De Fonkel, jouw basisschool in de B-buurt (Gesworen Hoek) van de Reeshof, hechten we waarde aan een warme en uitnodigende sfeer. Onze knusse buurtschool biedt een veilige leeromgeving waar elk kind zich thuis kan voelen. Ontdek wat De Fonkel uniek maakt en waarom wij geloven in de kracht van een stevige basis en samenwerking met de IMC Weekendschool.

Knusse buurtschool in de Gesworen Hoek

De Fonkel is een plek waar kleinschaligheid samengaat met kwalitatief onderwijs. Als fijne buurtschool streven we ernaar om een hechte gemeenschap te creëren waarin elk kind gezien wordt. Onze locatie in de B-buurt van de Reeshof biedt een vertrouwde omgeving waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien.

Veilige leeromgeving

Een veilige omgeving staat bij ons voorop. Wij geloven dat kinderen pas echt tot bloei komen wanneer ze zich veilig voelen. Daarom zetten wij in op een positief leerklimaat waarin ruimte is voor eigenheid en groei. Op De Fonkel stimuleren we niet alleen intellectuele ontwikkeling, maar ook het sociale welzijn van elk kind.

Werken aan een stevige basis

De basis leggen voor een succesvolle toekomst begint op De Fonkel. Wij moedigen onze leerlingen aan om boven zichzelf uit te stijgen en persoonlijke grenzen te verleggen. Of het nu gaat om academische prestaties of persoonlijke groei, op onze school bouwen we samen aan een stevige basis voor het leven.

Samenwerking met IMC Weekendschool

De Fonkel gelooft in de kracht van samenwerking. Daarom werken wij trots samen met de IMC Weekendschool. Deze samenwerking biedt onze leerlingen een brede horizon door inspirerende gastlessen en activiteiten buiten het reguliere curriculum. Op deze manier streven wij ernaar om elke leerling een rijke en gevarieerde leerervaring te bieden.

Onze ontwikkeling en visie

In de afgelopen jaren heeft De Fonkel zich actief ontwikkeld tot een school met een heldere visie op onderwijskwaliteit. Wij blijven streven naar verbetering en vernieuwing, met als doel onze leerlingen de best mogelijke leerervaring te bieden. Bij De Fonkel maken we leren niet alleen effectief, maar ook plezierig.

Kom gerust langs en ontdek de warme sfeer en kwalitatieve educatie die Basisschool De Fonkel te bieden heeft. Wij heten je van harte welkom in onze schoolgemeenschap

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:24 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In