Site logo
Beschrijving

Welkom bij Bakkerij Leo Geerts in Biezenmortel

Bij Bakkerij Leo Geerts in Biezenmortel draait alles om gezond en lekker brood voor iedereen. Kees, Hélène, en hun zoon Tijs vormen de 2e en 3e generatie die met trots het familiebedrijf leiden, opgericht door grootvader Leo Geerts in 1961.

Ambachtelijke traditie, moderne innovatie

De bakkerij combineert ambachtelijke tradities met moderne innovaties. Hoewel ze het verleden respecteren, blijven Tijs en zijn ouders bij de tijd. In lijn met de filosofie van grootvader Leo, die de eerste in de regio was met gesneden brood, blijft de bakkerij vooroplopen. Bakkerij Leo Geerts is zelfs de eerste in Nederland die erin slaagde al het brood lactosevrij te maken, met het laagste zoutgehalte van het land, zonder gebruik van zoutvervangers. Deze prestatie heeft het brood van Bakkerij Leo Geerts regelmatig de titel van beste brood in Zuid-Nederland opgeleverd, zoals getest door het Nederlands Bakkerij Centrum.

Duurzaamheid en transparantie

De bakkerij anticipeert op trends en ontwikkelingen, met plantaardige gelatine als reactie op de groeiende populariteit van vegetarisch en vegan eten. Transparantie over producten is een prioriteit, waarbij volkoren bij Bakkerij Leo Geerts ook echt 100% volkoren is. Het assortiment omvat bovendien diverse echte desembroden, allemaal bereid met de beste lokale grondstoffen.

Enthousiast team en traditionele winkel

Een team van bijna 40 enthousiaste medewerkers in de bakkerijen en winkels zorgt dagelijks voor heerlijke producten die je doen watertanden. De bakkerij met bijbehorende winkel, geopend in 1961 door Leo en Marietje Geerts, ademt nostalgie en ambacht. Met een nieuwe styling in 2020 blijft de winkel een plek waar klanten twee ochtenden per week terecht kunnen voor een authentieke ervaring.

Moderne efficiëntie

Achter de winkel bevindt zich de bakkerij, uitgerust met de meest moderne machines om het werk efficiënt en duurzaam uit te voeren. Bakkerij Leo Geerts blijft een baken van traditie en innovatie, waar ambacht en kwaliteit hand in hand gaan. Kom langs en ontdek de verrukkelijke wereld van Bakkerij Leo Geerts in Biezenmortel.

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 13:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  08:00 - 13:00

 • Wednesday

  Closed

 • Thursday

  Closed

 • Friday

  Closed

 • Saturday

  08:00 - 13:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 11:53 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In