Site logo
Beschrijving

Welkom op Avans Hogeschool - Tilburg

Avans Hogeschool, een bruisende bron van talent, heet je van harte welkom in Tilburg! Met 54 hbo-opleidingen, 28.000 enthousiaste studenten en 2.400 toegewijde medewerkers behoort Avans al jaren tot de top drie van hogescholen in Nederland. Met locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch en hier in Tilburg bieden wij een inspirerende omgeving waarin persoonlijke aandacht, ambitie en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan.

Over Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is meer dan alleen een onderwijsinstelling. Met onze focus op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht creëren we een omgeving waarin studenten en medewerkers zich gewaardeerd voelen. We geloven in de kracht van individuen en zorgen ervoor dat niemand slechts een nummer is. Onze academies zijn bewust klein, en de professionele ruimte voor medewerkers is juist groot. Hierdoor bouwen we samen aan een goed georganiseerde hogeschool waarin jouw talenten centraal staan, of je nu een student bent die op zoek is naar de juiste opleiding of een medewerker die zijn passie volgt.

Onze speerpunten

 • Persoonlijke Aandacht: Bij Avans draait alles om persoonlijke aandacht. Van het eerste intakegesprek tot aan het afstuderen blijven we betrokken. We helpen studenten de juiste opleiding te vinden die past bij hun talenten en ambities.
 • Ambitie: Avans daagt uit en moedigt aan. We verwachten passie en ambitie van zowel medewerkers als studenten. Het streven naar succes en kwaliteit staat centraal. We bieden extra mogelijkheden, zoals het leren van vreemde talen, ondernemerschap en reflectie op persoonlijke verantwoordelijkheid, om ervaringen en competenties te ontwikkelen die in zowel werk als privé van pas komen.
 • Midden in de Maatschappij: Avans staat niet alleen voor kwalitatief onderwijs, maar ook voor actieve betrokkenheid bij de samenleving. Onze studenten en docenten gaan op stage, en maar liefst 90% van onze afgestudeerden vindt werk in Brabant. Avans participeert in regionale economische ontwikkelingen via initiatieven zoals het Avans Ondernemerscentrum en Avans Ventures, en door praktijkgericht onderzoek dat resultaten direct implementeert in ons onderwijs.

Ontplooiing

Avans Hogeschool heeft een open blik op de wereld. We blijven voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en actualiteiten, streven naar verbetering en besteden veel aandacht aan onderzoek, duurzaamheid en regionale verankering. Bij Avans is ontplooiing een levenslang proces, waarbij we niet alleen beroepsprofessionals opleiden, maar ook kritische burgers die hun verantwoordelijkheden kennen.

DON’T LIMIT YOURSELF.

Bij Avans Hogeschool dagen we je uit om verder te gaan dan je denkt dat mogelijk is. Ontdek je grenzen, ontwikkel je talenten en bereid je voor op een succesvolle toekomst. Welkom bij Avans Hogeschool - Tilburg!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 03:43 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In