Site logo
Beschrijving

Woonlandschap de Leyhoeve is een volledig nieuw en innovatief woonconcept voor 55-plussers aan de rand van Tilburg. Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Bij woonlandschap de Leyhoeve bieden ze een zeer grote verscheidenheid aan reguliere huurappartementen en daarnaast zorg(hotel)suites die van alle gemakken zijn voorzien.

Ook beschikt Woonlandschap de Leyhoeve over zorgvleugels waar intensieve zorg geleverd wordt aan bewoners met een vorm van dementie. Een aangename omgeving waar mensen – ook als zij ouder worden – ontspannen kunnen blijven wonen. Met als het nodig is thuiszorg of 24-uurs zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken. Maar ook een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten en drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden, en met prachtige ruimtes om te vergaderen of iets te vieren.

Kortom: Alles draait bij woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een (complexe) zorgvraag of een fijne plek waar mensen heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren? Iedereen is van harte welkom!

Woonlandschap de Leyhoeve: Samen aangenaam oud worden.

Wil jij werken bij de de Leyhoeve in Tilburg? Bekijk dan de vacatures!

Wonen bij de Leyhoeve in Tilburg

Als je wat ouder wordt veranderen je woonwensen. Je wilt comfort, leuke mensen om je heen, lekker eten, sporten, zwemmen, fietsen of gewoon de deur achter je dicht kunnen trekken om een paar weken weg te gaan. Je wilt aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Kortom: Je wilt maximaal kunnen genieten. Met – als het nodig is – zorg binnen handbereik, zodat je met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken.

Op een unieke locatie aan de rand van de stad Tilburg, direct grenzend aan het prachtig groene Leijpark, ligt Woonlandschap de Leyhoeve. Met 200 luxe appartementen, 85 zorgsuites, diverse horecavoorzieningen, een zwembad, fitness, wellness en een scala aan clubjes en activiteiten, is het een levensloopbestendige omgeving die voldoet aan alle verwachtingen van meer en minder actieve senioren.

Zorg bij de Leyhoeve in Tilburg

Wanneer er een zorgvraag om de hoek komt kijken, is dat voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer uw partner en/of kinderen de zorg ook niet meer kunnen overzien. Op dat moment is er De Leyhoeve, waar u zowel voor permanente als tijdelijke zorg terecht kunt.

De zorgafdeling bij de Leyhoeve is kleinschalig. Bewoners hebben eigen regie en bepalen zelf het dagritme. Het personeel van de Leyhoeve geeft liefdevolle zorg en aandacht aan alle bewoners. Dit doen zij met veel passie en enthousiasme, vanuit de overtuiging dat de zorg in Nederland anders kan en moet.

Zo bieden ze u de Zorgsuite, een nieuwe permanente woonvorm voor mensen die zorg nodig hebben. Er zijn tevens enkele Zorgsuites beschikbaar voor Intramurale Zorg. Heeft u tijdelijk (extra) hulp of zorg nodig, omdat het thuis even niet gaat of omdat u bijvoorbeeld nog herstellende bent van een operatie na uw ontslag uit het ziekenhuis? In dit geval biedt de Leyhoeve de Zorghotel Suite waar u gedurende uw herstel met de nodige zorg om u heen kunt blijven logeren. En als u bij de Leyhoeve woont is ook Thuiszorg en Dagopvang mogelijk.

Eten & drinken bij de Leyhoeve

Bij De Leyhoeve draait alles om genieten, ook op culinair gebied. Daarvoor beschikken zij over diverse horecagelegenheden: voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedereen. Samen met uw familie, vrienden of collega’s bent u van harte welkom in de sfeervol ingerichte Brasserie of Pizzeria. Of bij mooi weer buiten op één van de prachtige terrassen!

Locatie
Open
Open hours today: 08:30 - 20:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:30 - 20:30

 • Tuesday

  08:30 - 20:30

 • Wednesday

  08:30 - 20:30

 • Thursday

  08:30 - 20:30

 • Friday

  08:30 - 20:30

 • Saturday

  10:00 - 20:30

 • Sunday

  08:00 - 20:30

 • 29/02/2024 15:31 local time

Video
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In