Site logo
Beschrijving

Ontdek Het Jan Pijnenburg Wielerparcours in de Reeshof

Het Jan Pijnenburg Wielerparcours, gelegen in de bruisende wijk Reeshof, is een prachtige 2,1 kilometer lange wielerbaan die fietsliefhebbers van alle niveaus verwelkomt. Met een scala aan activiteiten en evenementen, is dit parcours een favoriete bestemming voor sporters en fietsfanaten. In deze tekst laten we je kennismaken met het Jan Pijnenburg Wielerparcours en alles wat je moet weten om er optimaal van te genieten.

Diverse sportieve mogelijkheden

Het Jan Pijnenburg Wielerparcours biedt een diversiteit aan sportieve activiteiten. Of je nu een fanatieke wielrenner, fervent snelwandelaar, of een enthousiaste skeeleraar bent, dit parcours heeft voor ieder wat wils. De baan is perfect aangelegd om je conditie op peil te houden en te genieten van je favoriete sport.

Vereniging TWC Pijnenburg: Thuisbasis voor wielrennen en Vbldrijden

Voor de gepassioneerde wielrenners onder ons, is het goed om te weten dat het Jan Pijnenburg Wielerparcours regelmatig wordt gebruikt door de vereniging TWC Pijnenburg voor wegwielrennen en veldrijden. Deze ervaren wielrenners weten de baan te waarderen vanwege de uitdagende bochten en vlakke stukken. Als je op zoek bent naar competitie, is dit de plek om je grenzen te verleggen.

Spannende wedstrijden en evenementen

Het Jan Pijnenburg Wielerparcours is niet alleen een trainingsbaan, maar ook een podium voor opwindende wedstrijden en evenementen. Jaarlijks worden hier verschillende wielerwedstrijden georganiseerd, waaronder spannende criteriums en veldritwedstrijden. Of je nu wilt deelnemen of gewoon als toeschouwer wilt genieten, deze evenementen bieden een geweldige sfeer en kansen om lokale wielerhelden in actie te zien.

Sjef van Gestelclubhuis: Het kloppend hart van de baan

Het Jan Pijnenburg Wielerparcours wordt ook gekenmerkt door het Sjef van Gestelclubhuis, de thuisbasis van TWC Pijnenburg. Dit clubhuis, gelegen aan de rand van de baan, is een centrale ontmoetingsplek voor wielrenners en sportliefhebbers. Hier kun je na je training of wedstrijd ontspannen en verhalen delen met medefietsers.

Vrij gebruik van het parcours

Goed nieuws voor fietsers die graag in alle vrijheid van het parcours willen genieten. Het Jan Pijnenburg Wielerparcours is open voor vrij gebruik. Om toegang te krijgen, dien je een toegangspas aan te schaffen. De baan is doordeweeks open van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op zaterdagen, wanneer je vanaf 11.00 uur terechtkunt. De toegangspas is verkrijgbaar bij verschillende locaties, waaronder Zwembad Reeshof, Sportcomplex Drieburcht, Recreatiebad Stappegoor, en Sportcomplex T-Kwadraat. De kosten bedragen €15,00 en de pas is een heel jaar geldig.

Uitzonderingen op openingstijden

Houd er rekening mee dat er enkele uitzonderingen zijn op de reguliere openingstijden.

Interesse in het wielerparcours? Neem contact op!

Wil je graag meer informatie over het Jan Pijnenburg Wielerparcours, of ben je geïnteresseerd in het huren van de baan voor een evenement? Neem dan contact op via e-mail of bel met 013 532 60 43. Ons vriendelijke team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je bezoek aan deze fantastische wielerbestemming in de Reeshof.

Locatie
Open
Open hours today: 10:00 - 17:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  10:00 - 17:00

 • Tuesday

  10:00 - 17:00

 • Wednesday

  10:00 - 17:00

 • Thursday

  10:00 - 17:00

 • Friday

  10:00 - 17:00

 • Saturday

  11:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 12:08 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In