Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij de White Demons

White Demons, gevestigd in Berkel-Enschot, is een bruisende handbalvereniging die al sinds 2000 haar eigen clubgebouw 'De Kraacht' heeft. We zijn trots op onze selectieteams, zowel dames als heren, die op hoog wedstrijdniveau acteren. Maar bij White Demons draait het niet alleen om prestaties; we hechten ook veel waarde aan de breedtesport en de ontwikkeling van de jeugd.

De Club: Een grote familie

Bij White Demons ervaar je een gevoel van samenhorigheid. Tijdens onze zondagse wedstrijddagen ziet het er levendig uit. De jongste leden spelen enthousiast met de bal, terwijl anderen hun clubgenoten aanmoedigen. Hier vind je gezelligheid, discussies over handbal en zelfs momenten om over het dagelijkse leven te praten. White Demons is niet alleen een sportvereniging; het is een gemeenschap. Leden, jong en oud, werken samen aan de bloei van de club, of het nu gaat om de bar-, technische-, jeugd- of sponsorcommissie.

Clubgebouw: Moderne en duurzame voorzieningen

Ons clubgebouw, voltooid in 2000, bevindt zich op Sportpark 'De Rauwbraken'. Van hieruit heb je uitzicht op twee verharde buitenvelden en drie beachhandbalvelden. We hebben onlangs het clubgebouw verduurzaamd en gemoderniseerd. Het is de perfecte plek om na de wedstrijd te ontspannen en samen te zijn.

Jeugdkamp: Een onvergetelijke ervaring

Ons jeugdkamp is een jaarlijks hoogtepunt waar alle kinderen reikhalzend naar uitkijken. De leiding komt misschien vermoeider terug dan de kinderen, maar de band met de vereniging wordt sterker. Dit kamp is een traditie die al tientallen jaren voortduurt.

Honderd procent toewijding

Onze jeugd- en seniorenteams trainen wekelijks met volle inzet. Het lijkt misschien vanzelf te gaan, maar het vereist toewijding van trainers, spelers en begeleiders. Ons eerste herenteam en dames 1 spelen beiden in de eerste klasse, en hun thuiswedstrijden trekken volle tribunes. Dit succes stimuleert onze jeugd om hun best te doen en te streven naar selectieplaatsen. We hechten waarde aan hard werken en toewijding aan het handbalspel.

 Kraacht Kup: Handbal en Shoot-Out in Eén

In 2000 organiseerden we voor het eerst het N.K. Shoot-Out, een evenement waarbij veldspelers rechtstreeks met de keeper duelleren. Dit heeft White Demons nationale erkenning gebracht. Het evenement Kraacht Kup, geïntroduceerd in 2003, combineert gewone handbalwedstrijden met Shoot-Out, wat voor een uitdagende sportieve ervaring zorgt. Hier geldt: hoe meer zielen, hoe meer handbalplezier, zowel op als buiten het veld.

Historie: De kracht van samenwerking

White Demons werd opgericht in 1973 door fanatieke handballers. Het 25- en 40-jarig bestaan werden gevierd als onvergetelijke hoogtepunten. 'De Kraacht', onze clubnaam, symboliseert saamhorigheid en teamwork. Het clublied, uitgebracht ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum, benadrukt dit gevoel van sportieve vriendschap. Bij White Demons is handbal meer dan een spel; het is een manier van leven.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 26/02/2024 08:38 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In