Site logo
Aftellen
  • 371

    Days
  • 05

    Hours
  • 13

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Vier de vrijdagmiddag voor carnaval in stijl met het Wèèrmdraaje

Op zoek naar de perfecte invulling voor je vrijdagmiddag voor carnaval? In Kruikenstad weten we hoe we het feest moeten starten. Trommel al je vrienden op en maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol gezelligheid en vertier. Hier lees je alles wat je moet weten om jouw vrijdagmiddag voor carnaval in Kruikenstad onvergetelijk te maken.

Wèèrmdraaje in Kruikenstad: Begin het feest in stijl

Natuurlijk begint jouw vrijdagmiddag voor carnaval met het traditionele 'Wèèrmdraaje' met vrienden. Trek je mooiste carnavalskleding aan en dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer van Kruikenstad. De straten bruisen van de energie, en overal om je heen zie je kleurrijke kostuums en blije gezichten. Laat het feest beginnen!

Op naar het centrum van Kruikenstad: Feesten op z'n best

Met je vrienden in carnavalsoutfit trek je richting het bruisende centrum van Kruikenstad. Hier vind je de beste feestlocaties, waar de muziek uitnodigend klinkt en de sfeer ongeëvenaard is. De kroegen staan garant voor gezelligheid, en je zult je geen moment vervelen. Kruikenstad op vrijdagmiddag voor carnaval is dé plek om helemaal op te gaan in de feestvreugde.

Kroegendwèèltocht: De feestmarathon gaat door!

Ben je nog niet moe van het 'Wèèrmdraaje'? Goed nieuws! Na dit bruisende begin kun je direct doorgaan met de Kroegendwèèltocht van Kruikenstad. Een ware feestmarathon waarbij je de gezelligste kroegen van de stad aandoet. Proef de unieke sfeer van elke locatie en dans door tot in de late uurtjes. De Kroegendwèèltocht is de perfecte manier om jouw vrijdagmiddag voor carnaval in stijl af te sluiten.

Vier carnaval zoals het hoort in Kruikenstad

Kortom, op de vrijdagmiddag voor carnaval draait alles om 'Wèèrmdraaje' en de Kroegendwèèltocht in Kruikenstad. Trek je mooiste carnavalsoutfit aan, verzamel je vrienden en dompel je onder in de feestvreugde van deze bruisende stad. Kruikenstad staat garant voor een onvergetelijke start van jouw carnavalsweekend!

Meer informatie

Ben je benieuwd naar meer informatie over carnaval in Kruikenstad ? Dan kan je hier de website van de carnavalsstichting vinden. Kruikenstad volg je ook via Facebook, Instagram, Youtube en Twitter.

You May Also Be Interested In