Site logo
Beschrijving

VCB: Voetbal Club Biezenmortel sinds 1961

VCB, oftewel Voetbal Club Biezenmortel, heeft sinds zijn oprichting in 1961 een belangrijke rol gespeeld in de lokale amateurvoetbalscene. Met een sterke traditie en een toewijding aan de sport, is deze club uitgegroeid tot een centraal punt voor voetbalenthousiastelingen in Biezenmortel en daarbuiten.

Sportpark Voetbal Club Biezenmortel: Het thuis van de club

Het kloppende hart van VCB is Sportpark VCB, dat twee speelvelden herbergt: Veld 1 (ook bekend als het hoofdveld) en Veld 2. Wat Veld 1 onderscheidt, is het geavanceerde drainagesysteem dat is geïnstalleerd om overvloedig regenwater snel af te voeren. Hierdoor kunnen thuiswedstrijden zelfs bij regenachtig weer doorgaan, wat een zegen is voor zowel spelers als fans.

Veld 1: Het pronkstuk

Het hoofdveld, oftewel Veld 1, biedt niet alleen een geweldig speelterrein, maar het heeft ook een indrukwekkende statribune die maar liefst 75 toeschouwers kan herbergen. Deze tribune, die in 2010 is geplaatst, zorgt voor een geweldige sfeer tijdens wedstrijden en versterkt het gevoel van gemeenschap en betrokkenheid onder de supporters.

Veld 2: Geschiedenis en evolutie

Veld 2 is vanaf de oprichting van VCB in 1961 in gebruik en diende oorspronkelijk als hoofdveld. Na de uitbreiding van het kantinecomplex in 1974 kreeg Veld 2 een nieuwe rol als tweede speelveld. Dit veld draagt de rijke geschiedenis van de club met zich mee en blijft een belangrijk onderdeel van het sportpark.

Clubgebouw Voetbal Club Biezenmortel: Meer dan voetbal alleen

Het clubgebouw van VCB biedt niet alleen onderdak aan sportieve activiteiten, maar ook aan sociale interactie. Hier vind je een gezellige sportkantine en zeven goed uitgeruste kleedkamers. Kleedkamer 1 tot en met 3 bevinden zich in de buurt van Veld 1, terwijl kleedkamer 4 tot en met 7 aan de achterzijde van het clubgebouw te vinden zijn. Dit zorgt voor een handige en georganiseerde ruimte voor zowel spelers als bezoekende teams.

Kortom, VCB is niet zomaar een voetbalclub; het is een gemeenschap, geworteld in traditie en toegewijd aan het bevorderen van de liefde voor voetbal in Biezenmortel. Met moderne faciliteiten en een rijke geschiedenis biedt VCB een geweldige plek voor spelers, supporters en iedereen die van de sport houdt.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 13/04/2024 14:16 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In