Site logo
Beschrijving

Van den Hoven Assurantiën: Uw partner in financiële Zekerheid

Van de eerste betaal- of spaarrekening openen tot een hypotheek afsluiten. Klanten kunnen met ál hun financiële vragen terecht bij Van den Hoven Assurantiën. Het kantoor geeft onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken. Daarnaast bemiddelen ze exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Een baken van bekende cultuur

Persoonlijke service staat bij ons voorop. Onze medewerkers inmiddels in totaal negentien werken vaak al lange tijd bij de kantoren. Sommigen al tientallen jaren. Ze komen uit de buurt en zijn dus helemaal thuis in de verschillende dorpsculturen. Van de meer stadse mentaliteit onder de rook van Tilburg, tot de kat-uit-de-boom-kijkcultuur in de kleinere agrarische dorpen.

Altijd dichtbij voor u

Van den Hoven Assurantiën wil dicht bij haar klanten zijn. Letterlijk. Daarom is het kantoor in Berkel-Enschot te vinden in  winkelcentrum Koningsoord , zodat het voor klanten nog makkelijker is om even binnen te lopen. Voor een praatje met hun vaste aanspreekpunt, of een van de andere vertrouwde gezichten. Ook komen wij als Van den Hoven Assurantiën naar de mensen toe, digitaal of met advies aan huis. Maar net waar u als klant behoefte aan heeft. Ook worden onze klanten op de hoogte gehouden via een nieuwsbrief en onze eigen app

Onze erfenis van vertrouwen

Sinds 1978 verzorgen wij als onafhankelijk financieel tussenpersoon verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Naast een vestiging in Berkel-Enschot, zijn wij sinds maart 2007 ook te vinden in Rijen. Vanuit deze twee vestigingen bedienen wij zowel regionale als nationale relaties.

Kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid

Onze 40 jaar ervaring als financieel tussenpersoon staat garant voor goede, betrouwbare vakkennis. Wij hechten veel waarde aan zekerheid en vertrouwen. Het gaat ons om het realiseren en vasthouden van de relatie met u als klant. 'U weet waar u bij ons aan toe bent; we doen wat we beloven en we zeggen ook wel eens: ''niet doen''.

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenen, hypotheken, kredieten en de aankoop van een huis. Voor uzelf, uw gezin of uw bedrijf. Wilt u advies of heeft u een schade? Dan helpen we u snel.

Uw vertrouwde partner in financiële zaken

Van den Hoven Assurantiën is een onafhankelijke financieel intermediair die garant staat voor een objectief en eerlijk advies op maat. Als financieel adviseur zijn wij ook actief als intermediair bij verzekeringen.

Bij Van den Hoven Assurantiën staan we klaar om uw financiële toekomst te verzekeren en u te voorzien van persoonlijk advies. Wij zijn uw lokale partner in financiële zekerheid, altijd bereikbaar en altijd dichtbij.

Locatie
Open
Open hours today: 08:30 - 17:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:30 - 17:00

 • Tuesday

  08:30 - 17:00

 • Wednesday

  08:30 - 17:00

 • Thursday

  08:30 - 17:00

 • Friday

  08:30 - 17:00

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 16:01 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In