Site logo
Beschrijving

Welkom bij Tennis & Padelclub De Rauwbraken

Welkom bij Tennis & Padelclub De Rauwbraken, dé plek waar tennis- en padelliefhebbers samenkomen voor sportieve uitdagingen en gezelligheid. Met een trotse gemeenschap van 750 leden bieden we een bruisende omgeving voor spelers van alle niveaus. Ons clubhuis bevindt zich in het hart van het park, en we beschikken over een indrukwekkende reeks tennis- en padelbanen voor zowel recreatief als competitief spel.

Onze banen

Ons park is uw speelterrein, met een gevarieerd aanbod aan banen om uit te kiezen. We hebben maar liefst 9 smashcourtbanen, 1 hoogwaardige kunstgrasbaan en 3 gloednieuwe padelbanen. Of u nu een tennisveteraan bent of net begint met padel, we hebben de juiste faciliteiten om aan uw behoeften te voldoen.

Competitie en interne evenementen

Bij Tennis & Padelclub De Rauwbraken moedigen we competitie en betrokkenheid aan. Als lid kunt u deelnemen aan KNLTB-competities en deelnemen aan onze levendige interne evenementen. We bieden competitieve kansen voor junioren en senioren, het hele jaar door. Of u nu uw vaardigheden wilt aanscherpen of gewoon wat plezier wilt hebben op de baan, er is altijd iets gaande.

Blijf op de hoogte

Bij ons blijft u altijd op de hoogte. We verspreiden maandelijks een digitale nieuwsbrief met updates over clubactiviteiten, toernooien en andere wetenswaardigheden. Deze nieuwsbrief is toegankelijk via onze website, waar u ook de laatste nieuwtjes en aankondigingen kunt vinden.

Ontdek ons park

We nodigen u van harte uit om ons park te verkennen en de sfeer te proeven. Of u nu wilt genieten van een partijtje tennis of padel, of gewoon wilt ontspannen in ons schitterende paviljoen, er is voor elk wat wils. Onze faciliteiten zijn ontworpen om u de best mogelijke ervaring te bieden, te midden van een vriendelijke en gastvrije gemeenschap van gelijkgestemde sporters.

Tot snel!

We hopen u binnenkort te verwelkomen bij Tennis & Padelclub De Rauwbraken. Of u nu een doorgewinterde professional bent of net begint, onze club staat open voor iedereen die van tennis en padel houdt. Kom langs, leer ons kennen en maak deel uit van onze opwindende sportieve reis. Tot ziens bij De Rauwbraken!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 19/04/2024 02:27 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In