Site logo
Beschrijving

Ontdek Dagelijks Nieuwe Schatten bij Tante Pollewop

Bij Tante Pollewop groeit de collectie elke dag, gevuld met unieke kledingstukken die wachten om herontdekt te worden. Deze omvangrijke tweedehandsboetiek is een waar paradijs voor liefhebbers van duurzame mode, met een uitgebreide selectie tweedehands dames- en kinderkleding. Van schattige babymaat 50 tot aan elegante damesmaat 54, hier vind je voor elk wat wils.

Vriendelijke vrijwilligers voor een unieke shopervaring

Bij Tante Pollewop staat een team van vriendelijke vrijwilligers klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte outfit. Of je nu op zoek bent naar een casual dagelijkse look of een speciale gelegenheid wilt vieren, zij helpen je graag met een glimlach. De persoonlijke aandacht en expertise van het team maken winkelen bij Tante Pollewop een unieke ervaring.

Duurzaam trouwen met Tante Pollewop

Naast tweedehands mode biedt Tante Pollewop een opmerkelijk assortiment nieuwe en pre-owned trouwjurken. Het kopen of huren van een duurzame trouwjurk bij Tante Pollewop gaat verder dan alleen het vinden van jouw droomjurk; het ondersteunt ook het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar Stichting Elimu, die zich inzet voor onderwijsprojecten in Kenia. Zo draag je op jouw grote dag niet alleen een unieke jurk, maar lever je ook een waardevolle bijdrage aan het onderwijs in Kenia.

Liefdevolle trouwjurken met een verhaal

Alle trouwjurken en trouwaccessoires bij Tante Pollewop zijn doordrenkt van liefde en hebben een verhaal te vertellen. Ze zijn geschonken door bruiden die hun speciale dag willen delen of door winkels die ruimte maken voor nieuwe collecties. Het dragen van een trouwjurk van Tante Pollewop betekent niet alleen het omarmen van duurzaamheid, maar ook het delen van de liefde en het verwezenlijken van dromen.

Vind jouw droomjurk bij Tante Pollewop

Maak een afspraak om de prachtige trouwjurken te passen en beleef een bijzondere shoppingervaring. Tante Pollewop verwelkomt je graag op Molenstraat 47, waar elke dag een nieuwe schat wacht om ontdekt te worden. Duurzame mode, vriendelijke service en een goed doel - bij Tante Pollewop vind je het allemaal.

Locatie
Closed
Open hours today: 09:00 - 17:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  09:00 - 17:00

 • Wednesday

  09:00 - 17:00

 • Thursday

  09:00 - 17:00

 • Friday

  09:00 - 17:00

 • Saturday

  12:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 02:11 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In