Site logo
Beschrijving

Ontdek de spannende wereld van survival bij Survivalteam Udenhout

Survival, de sport die je uitdaagt, je fysieke en mentale grenzen verlegt en je één laat worden met de natuur. Bij Survivalteam Udenhout (STU) kun je deze avontuurlijke sport het hele jaar door beoefenen, en dat in de prachtige buitenlucht. STU is niet zomaar een survivalclub; we zijn trots om aan te kondigen dat we zijn aangesloten bij de Survivalbond Nederland. In deze tekst vertellen we je meer over wat STU te bieden heeft en waarom je lid zou moeten worden van onze community.

Survival: Een sport voor avonturiers

Survival is een sport die draait om het overwinnen van natuurlijke obstakels en uitdagingen in de buitenlucht. Het omvat hardlopen, klimmen, zwemmen en andere fysieke activiteiten, gecombineerd met technische vaardigheden zoals knopen leggen en navigeren. Het is de perfecte sport voor avonturiers, natuurliefhebbers en mensen die hun grenzen willen verleggen.

Het hele jaar door actief

Bij STU geloven we dat survival het hele jaar door moet worden beoefend, ongeacht het seizoen. Daarom organiseren we wekelijks trainingen en activiteiten, ongeacht het weer. Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, bij STU zijn we altijd actief en klaar voor avontuur.

Aangesloten bij de Survivalbond Nederland

Een van de dingen die STU bijzonder maakt, is onze aansluiting bij de Survivalbond Nederland. Dit betekent dat onze trainers gekwalificeerd zijn volgens de hoogste normen en dat we deelnemen aan officiële survivalwedstrijden en evenementen. Als lid van STU profiteer je van deze professionele aanpak en kun je deelnemen aan wedstrijden op nationaal niveau.

Voor alle leeftijden en niveaus

Bij STU verwelkomen we mensen van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een doorgewinterde survivalist bent of net begint, onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en je doelen te bereiken.

Word lid van de STU Community

Survivalteam Udenhout is meer dan alleen een sportclub; het is een hechte community van avonturiers die dezelfde passie delen. Als lid van STU maak je deel uit van een geweldige groep mensen die elkaar ondersteunen en inspireren.

Klaar om jezelf uit te dagen en deel uit te maken van de spannende wereld van survival? Word lid van Survivalteam Udenhout en ontdek de avonturier in jezelf! Neem vandaag nog contact met ons op en doe mee aan een gratis proeftraining. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze community en samen te overleven en te gedijen in de prachtige buitenlucht.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 24/04/2024 02:40 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In