Site logo
Beschrijving

Welkom bij SportCity Tilburg Brokxlaan: Jouw thuis voor sport en gezelligheid

Bij SportCity Tilburg Brokxlaan heten we je van harte welkom! Wij begrijpen dat wanneer je onze sportschool binnenstapt, je meer bent dan slechts een lidmaatschapsnummer. Gezelligheid en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel, en we vinden het essentieel dat jij je helemaal thuis voelt op onze club. Of je nu vragen hebt over onze diverse groepslessen, hulp nodig hebt bij het perfectioneren van je oefeningen, of gewoon zin hebt in een informeel praatje onder het genot van een vers gezette kop koffie; wij staan altijd voor je klaar.

Diverse groepslessen voor iedereen

Bij SportCity Tilburg Brokxlaan bieden we een uitgebreid scala aan groepslessen om aan al je fitnessbehoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een intensieve circuittraining om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren, wilt ontspannen met yoga, de dansvloer op wilt met onze danslessen, of je stoottechnieken wilt verfijnen met boksen, wij hebben het allemaal in huis. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden om het maximale uit elke les te halen.

Persoonlijke begeleiding op maat

Heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding? Geen zorgen, bij SportCity Tilburg Brokxlaan hebben we professionele personal trainers tot je beschikking. Ze staan klaar om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat aansluit bij jouw specifieke doelen en behoeften. Als extra service hebben we ook een fysiotherapeut beschikbaar om eventuele blessures te behandelen en je te helpen bij een snel herstel.

Trainen op jouw manier

Natuurlijk begrijpen we dat sommige dagen om zelfstandig trainen vragen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan kracht- en cardioapparatuur waar je gebruik van kunt maken. Onze moderne faciliteiten zijn ontworpen om jou de tools te geven die je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

Evenementen en samenhorigheid

Bij SportCity Tilburg Brokxlaan gaan we verder dan alleen sporten. We organiseren regelmatig leuke evenementen op de club, zoals Sh'bam marathons en informatieve seminars. Onze clubleden vormen een hechte gemeenschap, en we verwelkomen je graag om deel uit te maken van deze geweldige groep.

Zien we je snel?

Kortom, bij SportCity Tilburg Brokxlaan gaat het om meer dan alleen sporten. We bieden een gastvrije omgeving, diverse fitnessmogelijkheden en evenementen om aan deel te nemen. Dus, waar wacht je nog op? Kom langs en maak deel uit van onze gezellige en actieve gemeenschap. We kijken ernaar uit om je snel te verwelkomen!

Locatie
Open
Open hours today: 07:00 - 23:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  07:00 - 23:00

 • Tuesday

  07:00 - 23:00

 • Wednesday

  07:00 - 23:00

 • Thursday

  07:00 - 23:00

 • Friday

  07:00 - 22:00

 • Saturday

  09:00 - 16:00

 • Sunday

  09:00 - 16:00

 • 29/02/2024 15:25 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In