Site logo
Beschrijving

Ontdek een wereld van avontuur met spoorlezen in Bibliotheek Lochal

Ben jij al eens met een treinconducteur op reis geweest? Heb je ooit een echt spannend verhaal beleefd en wil je de opwinding van een voorleesavontuur ervaren? Dan is de Jeugdafdeling van Bibliotheek Lochal de plek waar je moet zijn, vooral op woensdagmiddag. Ontdek Spoorlezen in de LocHal: spannende verhalen, interactief meespelen. Voorlezen voor peuters & kleuters elke woensdagmiddag. Meer lezen, beter in taal!!

Voorleesavontuur voor jonge ontdekkingsreizigers

Op woensdagmiddagen komt de bibliotheek tot leven met boeiende verhalen die speciaal zijn geselecteerd voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Deze voorleessessies beloven niet alleen plezier en entertainment, maar ook educatieve waarde voor jonge geesten in ontwikkeling.

Interactief coorlezen: Doe mee aan het avontuur!

Wat dit voorleesavontuur nog specialer maakt, is de mogelijkheid voor kinderen om actief deel te nemen aan het verhaal. Als jouw kleintje graag in de schoenen van de hoofdrolspeler staat, biedt deze unieke gelegenheid hen de kans om zelf een rol te spelen in het spannende verhaal. Hoe leuk is dat?

Stimuleer de verbeelding van je kind

Voorlezen is niet alleen vermakelijk; het speelt ook een cruciale rol in de ontwikkeling van de verbeeldingskracht van een kind. Door regelmatig voor te lezen, wordt niet alleen het taalbegrip vergroot, maar ook de creativiteit en fantasie gestimuleerd. De verhalen geselecteerd voor deze voorleessessies zijn zorgvuldig gekozen om de verbeeldingskracht van jonge geesten te voeden.

Woensdagmiddag: De perfecte tijd voor een voorleesavontuur

Op woensdagmiddag kun je met je kleintje op avontuur gaan in de wondere wereld van verhalen in Bibliotheek Lochal. Zet deze activiteit in je agenda en maak van elke woensdagmiddag een speciale tijd voor jou en je kind om samen te genieten van een betoverend voorleesavontuur.

Mis het niet!

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve activiteit voor jouw kleintje, kom dan langs op woensdagmiddag bij de Jeugdafdeling van Bibliotheek Lochal. Beleef samen een voorleesavontuur dat de verbeelding van je kind zal prikkelen

Meer informatie?

Benieuwd naar het hele activiteiten aanbod van Bibliotheek LocHal dan kan je hier op de website van de Bibliotheek kijken. De Bibliotheek Lochal volg je ook op Facebook.

Omslagfoto: Bibliotheek Lochal

You May Also Be Interested In