Site logo
Beschrijving

Ontdek Sneakers & Laces NL in de Nieuwlandstraat, Tilburg

Welkom bij Sneakers & Laces NL, gevestigd in de bruisende Nieuwlandstraat in Tilburg. Wij zijn dé bestemming voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar de nieuwste exclusieve modellen en unieke customisatie-opties. Ontdek onze missie en hoe wij jouw sneakerervaring naar een hoger niveau tillen.

Onze missie: Jouw perfecte sneakers, altijd binnen handbereik

Als fervent sneakerliefhebber begrijpen wij de uitdaging om die felbegeerde, exclusieve sneakers te bemachtigen. Het is teleurstellend wanneer jouw favoriete paar in een oogwenk is uitverkocht, of wanneer je de melding krijgt dat je niet geselecteerd bent na een loting. Bij Sneakers & Laces NL delen wij dat gevoel en hebben wij één duidelijk doel voor ogen: jou helpen dat gewilde paar sneakers te bemachtigen, en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

Exclusieve sneakers voor scherpe prijzen

Bij Sneakers & Laces NL streven wij ernaar om de nieuwste en meest exclusieve sneakers aan te bieden tegen prijzen die vriendelijk zijn voor jouw portemonnee. Of het nu gaat om limited editions, samenwerkingen met bekende merken, of gewoon de nieuwste trends op het gebied van streetwear - bij ons vind je het allemaal. Wij werken nauw samen met leveranciers om een gevarieerde collectie samen te stellen die voldoet aan de wensen van elke sneakerliefhebber.

Personaliseer jouw sneakers met unieke laces

Bij Sneakers & Laces NL gaat het niet alleen om het aanbieden van exclusieve sneakers; wij bieden ook mogelijkheden voor personalisatie. Geef jouw sneakers een unieke uitstraling door te kiezen uit ons assortiment van diverse veters (laces). Of je nu op zoek bent naar opvallende kleuren, materialen of patronen - wij hebben de laces die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Bezoek ons in de Nieuwlandstraat in Tilburg

Ontdek de wereld van exclusieve sneakers en customisatie bij Sneakers & Laces NL in de Nieuwlandstraat in Tilburg. Wij verwelkomen jou graag in onze winkel, waar passie voor sneakers samensmelt met een uitgebreide collectie en persoonlijke service. Jouw perfecte paar sneakers wacht op je - beleef de ultieme sneakerervaring bij Sneakers & Laces NL!

Locatie
Open
Open hours today: 12:00 - 17:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  Closed

 • Wednesday

  Closed

 • Thursday

  12:00 - 17:00

 • Friday

  12:00 - 17:00

 • Saturday

  12:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 16:19 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In