Site logo
Aftellen
  • 367

    Days
  • 19

    Hours
  • 33

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Social Media
Beschrijving

Biersgierig Biercantus 2025: Een onvergetelijke bierervaring!

Op 3 februari 2025 transformeert 't Kruikenplein zich tot dé plek waar bierliefhebbers samenkomen voor een onvergetelijke ervaring: de Biersgierig Biercantus 2025! Dit bruisende evenement staat garant voor een middag vol gezelligheid, onbeperkt bier, en een spetterende afterparty met ALAAFTERPARTY. Hieronder vind je alle details die je nodig hebt om deze geweldige dag mee te maken.

Datum en tijd

Markeer 3 maart 2025 in je agenda, want dat is de dag van de Biersgierig Biercantus! Het feest begint om 12:11 uur en duurt tot 14:11 uur. Twee uur lang genieten van de beste bieren in een fantastische sfeer.

Locatie: 't Kruikenplein

't Kruikenplein, bekend om zijn gezellige ambiance, is de perfecte plek voor dit bierfestijn. De locatie ademt een sfeer van saamhorigheid en plezier, wat de Biercantus tot een unieke ervaring maakt.

Entree en tickets

Voor slechts €22,00 kun je deelnemen aan de Biersgierig Biercantus, waarbij onbeperkt bier is inbegrepen. Maar wacht niet te lang, want er is beperkte beschikbaarheid! Koop hier je tickets nu en verzeker jezelf van een plekje op dit fantastische evenement.

Leeftijdsvereiste

De Biersgierig Biercantus is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt om toegang te krijgen tot het evenement.

Afterparty met ALAAFTERPARTY

Het feest stopt niet na de Biercantus! De afterparty met ALAAFTERPARTY staat garant voor een geweldige voortzetting van de dag. Dans, lach en geniet van de muziek in het gezelschap van medebierliefhebbers.

Dresscode: Groen-Oranje Sjaal

Maak je outfit compleet en vergeet vooral je Groen-Oranje Sjaal niet! Het is dé must-have accessoire om helemaal in de sfeer van de Biersgierig Biercantus te komen.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een bierfestijn vol gezelligheid en plezier. Koop je tickets nu en maak je klaar voor de Biersgierig Biercantus 2025 op 't Kruikenplein! 🍻💚

You May Also Be Interested In