Site logo
Beschrijving

Welkom op ROC Tilburg School voor Business Services, Publieke Veiligheid en Leisure

Ben je gepassioneerd door cijfers, wet- en regelgeving, en heb je sterke organisatorische vaardigheden? Of zie je jezelf al floreren bij personeelszaken? Bij ROC Tilburg School voor Business Services vind je de perfecte opleidingen die aansluiten bij jouw interesses en talenten.

Opleidingen in business services

Of je nu een affiniteit hebt met cijfers, wet- en regelgeving, of een talent bent in plannen en organiseren, de opleidingen in Business Services bieden een breed scala aan mogelijkheden. Onze programma's zijn ontworpen om jouw vaardigheden te ontwikkelen en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in verschillende zakelijke disciplines. Of het nu gaat om financiën, management of personeelszaken, bij ons ben je aan het juiste adres.

Publieke Veiligheid: Handhaver toezicht en veiligheid

Als Handhaver Toezicht en Veiligheid ben jij de beschermer van de samenleving. Of het nu gaat om patrouilleren op straat, beveiligen van winkels of toezicht houden in gebouwen, wij bieden een uitgebreide opleiding waarin je wet- en rechtskennis opdoet. Leer hoe je mensen op een effectieve manier aanspreekt en hoe je adequaat kunt ingrijpen in diverse situaties. Maak van jouw passie voor veiligheid een beroep met onze Publieke Veiligheid opleiding.

Leisure: Werken in de wereld van luchtvaart

Droom je ervan te werken in de dynamische wereld van de luchtvaart, zowel op de grond als in de lucht? Bij Leisure bieden we een gerichte opleiding waarin jij de passagierservaring naar een hoger niveau tilt. Van snelle en correcte bagageafhandeling op de grond tot het leveren van hoogwaardige service en het waarborgen van veiligheid aan boord in de lucht. Ontwikkel je communicatieve vaardigheden en leer problemen met een glimlach op te lossen in de boeiende wereld van Leisure.

Ontdek je passie, ontwikkel je vaardigheden en bereid je voor op een succesvolle toekomst met de diverse opleidingen van ROC Tilburg School voor Business Services, Publieke Veiligheid en Leisure

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 11:04 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In