Site logo
Aftellen
  • 12

    Days
  • 02

    Hours
  • 31

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Wees welkom bij Resto VanHarte MFA Zuiderkwartier: Geniet van Betaalbare Diners en Verbinding

Bij Resto VanHarte MFA Zuiderkwartier dompel je jezelf onder in een culinaire ervaring van formaat, zonder je portemonnee te belasten. Onze verrukkelijke, gezonde en altijd verse driegangendiners wachten op jou, voor een ongelofelijk bedrag van minder dan €8,-. Ja, je leest het goed – puur genieten hoeft niet duur te zijn!

Over Resto VanHarte

Sinds onze oprichting in 2004 hebben wij bij Resto VanHarte een nobel doel voor ogen: het bestrijden van eenzaamheid in Nederland. Schrikbarend genoeg voelt één op de tien Nederlanders zich ongekend eenzaam, vaak als gevolg van diverse factoren die hen loskoppelen van de maatschappij. Wij geloven hartgrondig dat iedereen een plek verdient in onze samenleving. Daarom zetten wij ons onvermoeibaar in om sociaal isolement en eenzaamheid te bestrijden.

Onze drempelvrije dinermogelijkheden dienen als katalysator voor nieuwe verbindingen en betekenisvolle ontmoetingen. Bij Resto VanHarte creëren wij een warme omgeving waarin mensen samenkomen, lachen, delen en genieten. En we zijn niet enkel beperkt tot Tongerlose Hoef; ons netwerk beslaat heel Nederland. Hierdoor kunnen mensen door het hele land deelnemen aan onze bijzondere diners en evenementen.

Maar dat is nog niet alles! Onze evenementen omvatten ook boeiende thema-avonden vol presentaties, live muziek en dans, die nog meer diepgang aan je avond geven. En laten we onze onmisbare vrijwilligers niet vergeten. Voor hen biedt Resto VanHarte werk- en leertrajecten, waarmee de deur naar persoonlijke groei en zelfs betaald werk wordt geopend.

Kortom, Resto VanHarte MFA Zuiderkwartier staat synoniem voor meer dan alleen eten. Het staat voor saamhorigheid, vriendschap en het vieren van het leven. Sluit je aan bij ons streven om eenzaamheid te verminderen en de sociale vezels van Nederland te versterken. Reserveer vandaag nog je plek aan tafel en ontdek de verbindende kracht van Resto VanHarte. Samen maken we een verschil!

You May Also Be Interested In