Site logo
Aftellen
  • 360

    Days
  • 02

    Hours
  • 07

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Social Media
Beschrijving

Het Kruikenplein Springt: Dé aftrap van Kruikenstad sinds 2017! 🎉

Feestelijke aftrap

Het Kruikenplein Springt is al sinds 2017 dé aftrap van het carnaval in Kruikenstad! Dit bruisende evenement staat garant voor een dag vol gezelligheid, muziek, en onvergetelijke momenten. Mis deze feestelijke start van het carnavalsseizoen niet!

Gratis Entree: Een feest voor iedereen

Een van de kenmerken die het Kruikenplein Springt zo geliefd maakt, is de gratis entree. Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit geweldige feest op 28 februari 2025. Of je nu een doorgewinterde carnavalsvierder bent of voor het eerst meedoet, het Kruikenplein Springt heet je van harte welkom!

Optredens om van te genieten

Het programma van het Kruikenplein Springt barst uit zijn voegen van geweldige optredens. Geniet van de opzwepende klanken van Veul Gere en laat je meenemen door de beats van DJ COENIO. De muziek zorgt ervoor dat de sfeer op het Kruikenplein ongeëvenaard is. Mis het niet!

Datum en Tijd

Zet 28 februari 2025 in je agenda! Het feest begint om 14:00 uur en gaat door tot in de late uurtjes. Neem je vrienden mee en beleef samen een dag vol plezier, dans en muziek op het Kruikenplein.

Leeftijdsrestrictie: 18+

Houd er rekening mee dat het Kruikenplein Springt een evenement is voor feestgangers van 18 jaar en ouder. De minimale leeftijd is strikt toegepast om een veilige en verantwoorde feestomgeving te waarborgen.

Vergeet je Groen-Oranje sjaal niet!

Om helemaal in de sfeer van Kruikenstad te komen, vergeet niet je Groen-Oranje Sjaal mee te nemen! Het is dé accessoire waarmee je laat zien dat je klaar bent voor een geweldige tijd op het Kruikenplein Springt. 💚🧡

Mis de aftrap van Kruikenstad niet! Kom naar het Kruikenplein Springt en beleef een dag vol festiviteiten, muziek en gezelligheid. Gratis entree, maar de herinneringen die je maakt, zijn onbetaalbaar! 🎊🥳

You May Also Be Interested In