Site logo
Beschrijving

Het Koning Willem II College: Ontdek jouw koninklijke talent

Hofleverancier van talent sinds 1866

Welkom op Het Koning Willem II College, een prestigieuze openbare school die al sinds 1866 een vooraanstaande rol speelt in het onderwijslandschap. Wij zijn trots op onze rijke geschiedenis en hebben ons gevestigd als hofleverancier van talent, waarbij we een breed scala aan onderwijsniveaus aanbieden, waaronder gymnasium, atheneum, havo, en mavo.

Excelleren in een stimulerende leeromgeving

In onze school streven we naar een prettige en overzichtelijke leeromgeving, waarin we onze leerlingen aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen. Het is een plek waar trots en prestatie hand in hand gaan, en waar veel leerlingen een diploma behalen op een hoger niveau dan ooit voorspeld werd bij binnenkomst in de brugklas.

Ruimte voor diversiteit en talent

Het Koning Willem II College staat bekend om de diversiteit aan talenten die wij koesteren. Naast de reguliere gymnasium, atheneum, havo en mavo, bieden wij ruimte aan leerlingen met extra interesse of talent op gebieden als theater, kunst, ict, sport en wetenschap. Dit stelt onze leerlingen in staat om zich te oriënteren, te verdiepen en te excelleren op verschillende terreinen.

Plusprofielen en maatwerk

Een uniek kenmerk van ons onderwijs is de mogelijkheid voor brugklassers om naast het reguliere lesprogramma te kiezen voor een van de plusprofielen. Voor vwo-leerlingen omvat het programma ook het vak wetenschap. Als Topsport Talentschool en DaMu-school bieden we speciale faciliteiten voor topsporters en dansleerlingen. Bij Het Koning Willem II College is maatwerk vanzelfsprekend, omdat we geloven in het bieden van kansen aan toptalenten.

Krachtige leeromgeving voor iedereen

Onze school heeft als missie om voor iedere leerling een krachtige leeromgeving te creëren. We willen dat elke leerling bij ons het antwoord vindt op de vraag: "Waarin ben jij koning?" Bij Het Koning Willem II College geloven we dat iedereen het potentieel heeft om zijn eigen unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Welkom in een omgeving waar jouw talenten koninklijk worden ontplooid

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 10:23 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In