Site logo
Aftellen
  • 374

    Days
  • 02

    Hours
  • 57

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Kongsi Carnaval: Het ultieme feest op het Koningsplein in Tilburg!

Ben jij een student die van carnaval houdt? Dan mag je Kongsi Carnaval op het Koningsplein in Tilburg absoluut niet missen! Dit bruisende evenement is dé plek waar 1600 feestvierende tijgers, brandweermannen, sneeuwwitjes, dokters en zusters samenkomen om Carnavals maandag op onvergetelijke wijze te vieren.

Een tent vol feestgangers

In de indrukwekkende feesttent op het Koningsplein gaat het dak eraf met een bonte mix van kostuums en enthousiaste studenten. De sfeer is ongeëvenaard, en de energie is voelbaar. Het is dé plek waar carnavalsliefhebbers samen kunnen komen en deel kunnen uitmaken van een unieke ervaring.

Overweldigende bierbeleving

Met maar liefst 9.000 liter bier dat uit 15 taps stroomt, is Kongsi Carnaval dé bestemming voor de echte bierliefhebbers onder de studenten. Geniet van een overweldigende bierbeleving terwijl je je in het feestgedruis stort. De bar staat klaar om jou en je vrienden te voorzien van de lekkerste brouwsels, zodat het feest in volle gang kan blijven.

Verblindend lichtspektakel

De feestvreugde wordt verder versterkt door een flitsende verlichting die niet alleen de tent, maar ook het nabijgelegen Broekhoven helemaal in het licht zet. Kongsi Carnaval zorgt ervoor dat je niet alleen van het feest binnen de tent geniet, maar ook de hele omgeving in een feestelijke gloed ziet.

Perfect carnavalsgeluid

Het geluidssysteem van Kongsi Carnaval staat garant voor een perfecte carnavalservaring. De speakers blazen een mix van opzwepende carnavalsmuziek door de tent, waardoor de feeststemming tot ongekende hoogten wordt gebracht. Als student kun je je volledig overgeven aan de muzikale vibes en samen met je medestudenten helemaal uit je dak gaan.

Mis het Niet!

Kongsi Carnaval op het Koningsplein in Tilburg is dé plek waar studenten samenkomen voor een onvergetelijke carnavalservaring. Mis dit spektakel niet en laat je meeslepen door de unieke sfeer, het overvloedige bier, het verblindende lichtspektakel en het perfecte carnavalsgeluid. Zorg dat je erbij bent en maak van Carnavals maandag een herinnering die je nog lang bij zal blijven!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Kongsi carnaval ? Die kan je hier vinden op de website van dispuut K.O.N.G.S.I.. K.O.N.G.S.I. carnaval volg je ook via Facebook en Instagram.

You May Also Be Interested In