Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kindcentrum Jeanne d'Arc

Bij Kindcentrum Jeanne d'Arc staat onze missie, 'Mensen zien groeien', centraal. Deze missie is het kloppend hart van ons Jenaplan Kindcentrum in de Tilburgse wijk het Zand. Hier bieden we een kleinschalige basisschoolervaring voor ongeveer 125 leerlingen, waar individualiteit en eigenheid worden omarmd. We dagen onszelf uit om te ontdekken wie we zijn en durven anders te zijn dan de rest.

Peuteropvang in verbondenheid

Onze peuteropvang bevindt zich in hetzelfde gebouw als de basisschool, met zowel fysieke als inhoudelijke verbindingen met de peuter-kleutergroep. Dit zorgt voor een naadloze overgang en een geïntegreerde aanpak in de vroege jaren van het onderwijs.

Bouwen aan de toekomst

Met een bevlogen en enthousiast team zetten we de komende jaren in op verdere ontwikkeling van ons kindcentrum. Niet alleen streven we naar een nieuw gebouw, maar ook naar het realiseren van ononderbroken leer- en ontwikkellijnen voor ieder kind.

Jenaplanconcept in de praktijk

Als Jenaplan Kindcentrum geven wij een eigentijdse invulling aan het Jenaplanconcept. We integreren en versterken alle principes, met een specifieke focus op verbinding. Wij willen als Kindcentrum in contact staan met bewoners, partners en organisaties in de wijk, omdat wij geloven dat

'It takes a community to raise a child.'

Gemeenschap voor ontwikkeling

Samen vormen we een gemeenschap waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Als centrale plek in deze gemeenschap verwelkomen wij iedereen. Hier kunnen mensen samenkomen, in gesprek gaan, samenwerken, spelen, ontdekken, zich verwonderen en vieren. We zijn ervan overtuigd dat iedereen op zijn of haar manier iets waardevols kan toevoegen aan onze gemeenschap.

Peuteryoga en ontspanning

Als aanvulling op ons aanbod bieden wij peuteryoga aan. Peuteryoga is een activiteit die bijdraagt aan de fysieke en mentale ontwikkeling van de kleintjes. In een veilige en speelse omgeving leren ze op een leuke manier bewegen en ontspannen.

Bij Kindcentrum Jeanne d'Arc nodigen we u uit om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap, waar het ontdekken van individualiteit, verbinding en continue ontwikkeling centraal staan. Iedereen is hier welkom om samen met ons te bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden voor elk kind

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:54 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In