Site logo
Beschrijving

Carnaval 2025: Het Kieltjesbal - Het grootste gezins carnavalsfeest in Tilburg

Het is bijna weer zover: Carnaval 2025 staat voor de deur en dat betekent feest voor jong en oud. Het hoogtepunt van gezinsvriendelijk vertier in Tilburg is ongetwijfeld het Kieltjesbal. Een evenement waar het hele gezin samenkomt om te genieten van een onvergetelijke dag vol plezier en vermaak.

Divers programma voor kinderen van 14.00 tot 19.00 uur

Voor de jongste feestgangers is er tijdens elke dag van het Kieltjesbal, van 14.00 tot 19.00 uur, een gevarieerd programma samengesteld. Kinderen kunnen zich uitleven onder toezicht in de royaal ingerichte speeltuin. Hier kunnen ze rollebollen, springen en spelen naar hartenlust. Daarnaast staat het Focus op Reeshof podium klaar, waarop en omheen gedanst en gespeeld kan worden. Elk uur kunnen de kinderen zich verheugen op een spetterende kindershow in de grote zaal, met hoogtepunten zoals het Mc Donald’s Knock Out Spel. Als kers op de taart is er dit jaar iets nieuws: de Mini Disco Time, met hilarische momenten die de lachspieren van zowel kinderen als ouders zullen aanspreken.

Genieten voor ouders

Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders ontspannen onder het genot van een drankje. Het Kieltjesbal biedt ouders de gelegenheid om te genieten van het speelplezier van hun kinderen en de spectaculaire kinderspelshow. Een perfecte balans tussen vermaak voor jong en oud, waardoor het Kieltjesbal het ultieme gezinscarnavalsfeest in Tilburg is.

Samen feestvieren op het Kieltjesbal

Carnaval is een tijd van samenzijn en vreugde, en het Kieltjesbal belichaamt deze spirit perfect. Het is de ideale gelegenheid voor gezinnen om samen te feesten, te lachen en mooie herinneringen te creëren. Zorg dat je erbij bent op het grootste gezinscarnavalsfeest van Tilburg: het Kieltjesbal 2025!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Kieltjesbal ? Dan bekijk je hier de website. Het Kieltjesbal volg je ook via Facebook

Foto: fotografiesmits.nl

You May Also Be Interested In