Site logo
Beschrijving

Inloopuur COC: Ontvang antwoorden op jouw vragen over genderidentiteit en seksuele oriëntatie

Wil je meer weten over genderidentiteit, seksuele oriëntatie of gewoon behoefte aan een inclusieve en gezellige sfeer? Bij het COC ben je elke woensdag welkom tijdens het inloopuur, waar toegewijde vrijwilligers klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden.

Een luisterend oor en inclusieve gezelligheid

Het inloopuur van het COC is meer dan alleen een gelegenheid om informatie te vergaren. Onze vrijwilligers bieden een luisterend oor voor degenen die behoefte hebben aan begrip en steun. Of je nu vragen hebt over je eigen identiteit, twijfels ervaart of gewoon behoefte hebt aan een inclusieve omgeving, het COC staat voor je klaar.

Iedereen is welkom

Bij het COC geloven we in een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich volledig kan ontwikkelen, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit of geslachtskenmerken. Ons inloopuur staat open voor iedereen, ongeacht achtergrond, leeftijd of ervaring. Of je nu zelf de LHBTIAQ+ gemeenschap vertegenwoordigt of gewoon geïnteresseerd bent in het vergroten van je kennis, wij verwelkomen iedereen met open armen.

Over COC: Wereldwijd pionier in LHBTIAQ+ belangen

Het COC heeft een rijke geschiedenis als 's werelds oudste nog bestaande LHBTIAQ+ belangenorganisatie. Al sinds onze oprichting streven we naar een inclusieve samenleving waarin diversiteit gevierd wordt. Onze missie is om een omgeving te creëren waarin individuen zichzelf kunnen zijn zonder angst voor discriminatie of oordeel.

Het inloopuur van het COC is een laagdrempelige manier om deel uit te maken van deze beweging. Of je nu specifieke vragen hebt over LHBTIAQ+-gerelateerde onderwerpen, of gewoon behoefte hebt aan een informele ontmoeting met gelijkgestemden, kom gerust langs op woensdag. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in een veilige en ondersteunende omgeving

Meer informatie?

Benieuwd naar het hele activiteiten aanbod van Bibliotheek LocHal dan kan je hier op de website van de Bibliotheek kijken. De Bibliotheek Lochal volg je ook op Facebook.

You May Also Be Interested In