Site logo
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Heyhoef-Backstage Presenteert: Ralph de Jongh

Ontdek de meest opmerkelijke bluesartiest van Nederland live op het Heyhoef-Backstage podium.

Ralph de Jongh, een nationale legende in de Nederlandse bluesmuziek, betreedt eindelijk het podium van Heyhoef-Backstage. Een schande dat het zo lang heeft geduurd, maar dit jaar is het jubileumjaar en Ralph komt met zijn voltallige band om het goed te maken.

Flamboyante kunstenaar en muzikant

Met meer dan 40 albums en producties op zijn naam, is Ralph de Jongh een flamboyante kunstenaar, filosoof en muzikant. Zijn optredens zijn als een wervelwind van passie en emotie, waarbij hij het publiek meeneemt naar de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Een unieke ervaring die je niet mag missen.

Internationale erkenning

In 2011 werd Ralph de Jongh uitgenodigd voor het 100-jarige Robert Johnson jubileum festival in de Verenigde Staten. Zijn muziek, gespeeld op een fenomenale manier, brengt de schoonheid van de blues naar een nieuw niveau. "Dit is puur… Dit is Ralph de Jongh…. Dit is emotie."

Lovende Woorden

"Een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien." - Het Parool "Een bluesartiest van absolute wereldklasse." - Tjerk Lammers, Lust for Life

Cuby + The Blizzards

Ralph de Jongh heeft twee jaar lang als vaste support meegetourd met Cuby + The Blizzards, een legendarische Nederlandse bluesband. Nu staat hij klaar om het podium van Heyhoef-Backstage te laten schitteren.

Mis dit unieke concert niet! Aanvang om 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €15,-.

Duffhues: Duistere songs en bezwerende performances

Ontdek het unieke universum van Niels Duffhues met zijn duistere verhalende songs en rauwe performance.

Niels Duffhues, een Nederlandse multi-instrumentalist, componist en schrijver, neemt je mee op een reis door zijn donker narratieve songs. Met een repertoire van moordballades, verknipte blues en mystery songs, betovert Duffhues het publiek met zijn bezwerende optredens.

Unieke sfeer

Zijn songs zijn als korte verhalen, filmisch, gedreven en bezwerend. Duffhues speelt niet de lieve liedjes; hij raakt het publiek met klinkende zwarte parels, melancholisch en gevoelig, maar ook stevig en rauw, doorspekt met absurde humor.

MURDER CALL

Zijn negende album, MURDER CALL, belicht de slechtste eigenschappen van mens en dier, een beklemmende reis naar Duffhues' schemerwereld. OOR Magazine omschrijft het als bezwerend als Mark Lanegan, en Heaven Magazine zegt dat liefhebbers van indie folk noir het niet slechter kunnen treffen.

Mis deze unieke ervaring niet! Aanvang om 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €15,-.

You May Also Be Interested In