Site logo
Beschrijving

Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (FH BEnT) is een vooraanstaande onderwijsinstelling die zich toelegt op het opleiden van ambitieuze individuen in diverse technische disciplines. Met een breed scala aan opleidingen en bij- en nascholingstrajecten biedt FH BEnT een unieke kans voor studenten en professionals die streven naar succes in een technologisch georiënteerde omgeving.

De verscheidenheid aan opleidingen die FH BEnT aanbiedt, omvat onder andere:

Bedrijfsmanagement MKB: Deze opleiding bereidt studenten voor op een carrière in het midden- en kleinbedrijf, waarbij ze essentiële zakelijke vaardigheden en inzichten verwerven om bedrijven succesvol te beheren en te laten groeien.

Automotive and Mobility Management: In deze opleiding staan de wereld van mobiliteit en de automotive sector centraal. Studenten worden uitgerust met kennis en vaardigheden om te gedijen in deze snel evoluerende industrie.

Technische Bedrijfskunde: Deze opleiding richt zich op het ontwikkelen van technische en zakelijke competenties, waardoor afgestudeerden in staat zijn om complexe technische projecten en bedrijfsprocessen te beheren en te optimaliseren.

Industrial Engineering & Management: Studenten van deze opleiding worden opgeleid tot technische managers die de brug slaan tussen technologie en bedrijfskunde. Ze leren productieprocessen te optimaliseren en efficiënte bedrijfsstrategieën te ontwikkelen.

Deeltijdopleidingen/bij- en nascholingstrajecten van de PTH (Pedagogisch Technische Hogeschool): FH BEnT biedt ook mogelijkheden voor professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden in het onderwijs binnen technische vakgebieden, waardoor ze in staat zijn om effectieve leraren te worden in een technologische context.

Met haar diverse aanbod speelt FH BEnT een cruciale rol in het opleiden van de volgende generatie technische leiders, managers en leraren. De instelling voorziet studenten van zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden die nodig zijn om te excelleren in technische omgevingen. Met haar sterke banden met het bedrijfsleven en de industrie zorgt FH BEnT ervoor dat afgestudeerden goed zijn voorbereid om een blijvende impact te maken in hun gekozen vakgebied.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 12:02 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In