Site logo
Beschrijving

Op de Tilburgse Kermis is veiligheid van groot belang, en daarom is er een EHBO-post die je kan bezoeken op het Koningsplein. De EHBO-post is een centrale locatie waar bezoekers terecht kunnen voor medische hulp in geval van kleine verwondingen, ongemakken of gezondheidsproblemen tijdens hun kermiservaring.

De EHBO-post op het Koningsplein is uitgerust met professioneel medisch personeel dat getraind is in eerste hulpverlening. Ze staan klaar om bezoekers te helpen en de benodigde medische zorg te bieden. Of het nu gaat om een snee, een verstuiking, een insectenbeet of een ander klein letsel, het EHBO-team is er om te helpen en te zorgen voor de veiligheid en het welzijn van iedereen op de kermis.

Daarnaast is de EHBO-post ook een plek waar je terecht kunt voor advies of informatie met betrekking tot gezondheid en veiligheid op de kermis.

Het is geruststellend om te weten dat er op de Tilburgse Kermis een goed georganiseerde EHBO-post is, zodat bezoekers met een gerust hart van de festiviteiten kunnen genieten. Mocht er zich onverhoopt iets voordoen, dan staan de deskundige hulpverleners paraat om te zorgen voor snelle en adequate medische zorg.

Geniet van de kermis en wees gerust in de wetenschap dat er op het Koningsplein een EHBO-post is om te helpen als dat nodig is!

Locatie
  • No comments yet.
  • Add a review

    You May Also Be Interested In