Site logo
Aftellen
  • 369

    Days
  • 02

    Hours
  • 33

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Mis het dronkedaorissen outdoor feest niet. Het groen-oranje feest van kruikenstad in 2025!

Ben jij klaar voor hét feest van het jaar? 'T Kruikenplein en de Dronkedaorissen slaan opnieuw de handen ineen om jou een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. In 2025 vieren we alweer de zevende editie van dit spetterende outdoor evenement. Maak je klaar voor een dag vol plezier, confetti, muziek en natuurlijk een flinke dosis Brabantse gezelligheid. Hier lees je alles wat je moet weten over Dronkedaorissen Outdoor 2025!

Datum en tijd:

Op zaterdag, 11:30 uur, barst het feest los op 't Kruikenplein. Dit is dé manier om je carnaval goed te beginnen. De confetti vliegt je om de oren, het bier stroomt rijkelijk, en de schrobbelèr brengt je in de juiste stemming. Vergeet ook niet deel te nemen aan onze lange polonaise, waar je nieuwe vrienden en herinneringen voor het leven kunt maken.

Entertainment:

De line-up van 2025 is nog niet bekend

Toegangsprijzen:

Voor slechts €39,50 kun je een ticket bemachtigen. Hiermee krijg je toegang tot het feest tussen 11:30 en 15:30 uur. Dit is inclusief bier, wijn en fris, dus je hoeft je geen zorgen te maken over dorst. Wees er snel bij, want de openbare verkoop begint op 11-11.

Leeftijdsvereisten:

Het feest is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Zorg ervoor dat je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt, want er kan om legitimatie worden gevraagd bij de entree.

Dresscode:

Vergeet niet om je Groen-Oranje Sjaal mee te nemen! Het is dé manier om je te onderscheiden en je te laten zien als trotse feestvierder van Kruikenstad.

Mis dit geweldige feest niet en maak je klaar voor een dag vol onvergetelijke momenten en Brabantse gezelligheid. Zorg ervoor dat je op tijd je ticket bemachtigt en je Groen-Oranje Sjaal klaar hebt liggen. Dronkedaorissen Outdoor 2024 wordt een feest om nooit te vergeten!

You May Also Be Interested In