Site logo
Beschrijving

Welkom bij Donders Security: Uw Beveiligingsspecialist met Ruim 30 Jaar Ervaring

Donders Security is uw betrouwbare partner met meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist. Wij richten ons op advies, implementatie en beheer van inbraakbeveiliging, sluit- en toegangscontrolesystemen, zowel voor bedrijfspanden als woningen. Ontdek wat dit concreet voor u betekent: een veilige leef- en werkomgeving waarin inbrekers geen kans krijgen.

Uitgebreid assortiment voor optimale beveiliging

Bij Donders Security kunt u rekenen op een uitgebreid assortiment aan beveiligingsoplossingen. Onze expertise omvat onder andere meerpuntssluitingen, sleutelservice, gecertificeerde en high security sleutelsystemen, intercomsystemen, toegangscontrolesystemen, en het onderhoud van hang- en sluitwerk. Daarnaast bieden wij kluizen in diverse soorten en maten, waardoor u waardevolle bezittingen veilig kunt opbergen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen: Onze garantie voor kwaliteit

Bij Donders Security staan kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. Daarom vallen al onze producten en diensten onder het gerespecteerde certificaat 'Politiekeurmerk Veilig Wonen'. Dit keurmerk is een garantie voor optimale beveiliging en bevestigt dat wij uw vertrouwde beveiligingsspecialist zijn.

Veilig wonen en werken: Onze prioriteit

Of het nu gaat om uw huis of bedrijfspand, Donders Security zorgt ervoor dat u veilig woont en werkt. Onze beveiligingsoplossingen zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en bieden een doeltreffende bescherming tegen inbraak en ongeautoriseerde toegang.

Klantgerichte service en onderhoud

Naast het leveren van hoogwaardige beveiligingsproducten streven wij naar een uitstekende klantenservice. Donders Security staat voor u klaar met professioneel advies en doeltreffend onderhoud van hang- en sluitwerk. Wij zorgen ervoor dat uw beveiligingssystemen altijd optimaal functioneren.

Kies voor Donders Security en ervaar de geruststelling van een veilige omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van optimale beveiliging.

Locatie
Opens in 5 minutes
Open hours today: 09:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  Closed

 • Tuesday

  09:00 - 17:30

 • Wednesday

  09:00 - 17:30

 • Thursday

  09:30 - 17:30

 • Friday

  09:00 - 17:30

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 21/05/2024 08:53 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In