Site logo
Aftellen
  • 359

    Days
  • 21

    Hours
  • 31

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Welkom bij 't Haozenhonk: Het epicentrum van carnaval in Udenhout

Carnaval is weer in aantocht en er is geen betere plek om het te vieren dan bij 't Haozenhonk (a.k.a. 't Plein) in Udenhout. Van vrijdag 28 tot en met dinsdag 4 maart transformeert 't Plein in dé feestlocatie voor jong en oud, het kloppende hart van carnaval in de regio. Maak je klaar om vijf dagen lang te feesten met familie D’n Haoz, want 't Haozenhonk staat garant voor gezelligheid, muziek, en onvergetelijke momenten.

Een thuishonk voor jong en oud

Bij 't Haozenhonk is iedereen welkom, van de jongste carnavalsvierders tot de doorgewinterde feestgangers. Het maakt niet uit of je een fervente kruikenzeiker bent of je hart ligt in Oeteldonk; bij 't Haozenhonk voel je je direct thuis. Dit is dé plek waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt.

Jeugdcarnaval (tot 13 jaar)

Speciaal voor de jongste feestvierders organiseert 't Haozenhonk jeugdcarnaval tot en met 13 jaar. Onder begeleiding van D'n Haozenpot kunnen alle kleine Haozen en Haozinnen samen met hun vrienden genieten van een feestelijke sfeer die speciaal op hen is afgestemd. Denk aan kleurrijke kostuums, vrolijke muziek en activiteiten die perfect passen bij de energie van de jonge carnavalsvierders.

Programma en activiteiten

Bij 't Haozenhonk draait carnaval niet alleen om dansen en plezier maken, maar ook om een gevarieerd programma voor jong en oud. Van gezellige optredens tot ludieke spelletjes, er is altijd iets te beleven.

Programma 2025

Het programma voor 2025 is nog niet bekend

Beleef 't Plein: Jouw thuishonk rijdens carnaval

't Plein staat bekend als 't Haozenhonk tijdens carnaval, en het is dé plek waar de echte carnavalsvibes samenkomen. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol traditie, gezelligheid en bruisende energie. Zorg dat je erbij bent en vier samen met ons het feest van het jaar!

Mis dit niet - 't Haozenhonk wacht op jou om samen carnaval te vieren op de meest fantastische manier mogelijk!

You May Also Be Interested In