Site logo
Beschrijving

Welkom bij Capabel Taal: Dé Specialist in Taalonderwijs

Capabel Taal is dé toonaangevende taalaanbieder in Nederland, met jarenlange ervaring in het verzorgen van taallessen voor mensen die een andere taal spreken of hun basisvaardigheden willen verbeteren. Ons uitgebreide lesaanbod is zorgvuldig afgestemd op de behoeften van onze deelnemers, wat resulteert in toegankelijke en aantrekkelijke cursussen. Met locaties verspreid over heel Nederland bieden wij de mogelijkheid om altijd en overal in de buurt van inspirerend taalonderwijs te profiteren. Of je nu de voorkeur geeft aan klassikale lessen of online leren, bij Capabel Taal staan we voor je klaar.

Een breed scala aan cursussen

Bij Capabel Taal gaan we verder dan alleen het aanbieden van taalcursussen. Wij kijken naar de toekomst van onze deelnemers en streven naar participatie door middel van stages en opleidingen. Ons aanbod omvat cursussen alfabetisering, taalverhoging, basisvaardigheden en Taal op de Werkvloer. Wij geloven in de kracht van taal als een middel om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Educatie en participatie in het hart

Onze focus ligt op educatie en participatie. Capabel Taal biedt cursussen die niet alleen leerzaam zijn, maar ook leuk en aantrekkelijk. Ondanks dat we een grote taalaanbieder zijn, hechten we waarde aan een persoonlijke aanpak. Onze deelnemers krijgen les in een kleine, vertrouwde setting, wat bijdraagt aan een effectieve en prettige leeromgeving. Bij Capabel Taal leer je de taal snel en doeltreffend terwijl je actief werkt aan je toekomst.

Taaltraject voor statushouders met geïntegreerde MBO-Opleiding

Capabel Taal verwelkomt statushouders met een uniek taaltraject dat gekoppeld is aan een geïntegreerde mbo-opleiding. Hierbij ligt de nadruk niet alleen op het snel leren van de taal, maar ook op het bieden van kansen voor een succesvolle toekomst in Nederland. Onze trajecten combineren taalonderwijs met praktijkgerichte mbo-opleidingen, zoals Helpende Zorg & Welzijn, Facilitair Medewerker, Procestechniek, Logistiek en Hospitality.

In slechts zes maanden kun je intensief taallessen volgen, gevolgd door de keuze voor inburgering of een mbo-opleiding met aanvullende taallessen. Het behalen van het inburgeringsdiploma of een diploma van een Nederlandse CREBO-erkende beroepsopleiding betekent volledige integratie in Nederland. Capabel Taal biedt statushouders de mogelijkheid om niet alleen de taal te beheersen, maar ook een stevige basis te leggen voor een veelbelovende toekomst. Kies voor Capabel Taal en ontdek de weg naar succes in Nederland

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 16:22 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In