Site logo
Beschrijving

Besbo Automaterialen: Meer dan 50 jaar deskundig advies

Met ruim 50 jaar ervaring staat Besbo Automaterialen bekend als dé specialist op het gebied van automaterialen en gereedschappen. Als automaterialen grossier hebben wij een solide reputatie opgebouwd door onze expertise en uitgebreide assortiment. Met vier filialen in Midden- en Noord-Brabant, waaronder Tilburg, Rijen, en Den Bosch, streven wij ernaar om altijd dicht bij onze klanten te zijn en uitstekende service te bieden.

Breed assortiment met focus op kwaliteit

Besbo Automaterialen onderscheidt zich door het aanbieden van een breed assortiment automaterialen en gereedschappen, waarbij we bewust kiezen voor A-merken. Mocht u echter op zoek zijn naar een alternatief, dan staan wij klaar om u te adviseren en te voorzien van passende oplossingen. Ons doel is om onafhankelijk te zijn en niet gebonden te zijn aan één leverancier, zodat we per leverancier de sterke punten kunnen benutten.

Flexibele leveringen en uitgebreide voorraad

Besbo Automaterialen begrijpt het belang van snelle leveringen. Daarom ontvangen wij zeven keer per dag nieuwe voorraad, waardoor de kans op het niet kunnen leveren van een artikel minimaal is. Onze toewijding aan het bedrijfsleven blijkt ook uit onze focus op het snel leveren van automaterialen en gereedschappen. Met vaste routes op basis van afroep en loyaliteit streven wij ernaar om uw behoeften zo efficiënt mogelijk te vervullen.

Deskundig advies vanuit de garagepraktijk

Onze baliemedewerkers beschikken over waardevolle ervaring in de garagebranche, wat hen in staat stelt om deskundig advies te geven. Als groothandel begrijpen wij de behoeften van het bedrijfsleven en zorgen we ervoor dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij Besbo Automaterialen, en wij streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor al uw automateriaal- en gereedschapsbehoeften. Ook wanneer een product niet op voorraad is, doen wij er alles aan om het snel te verkrijgen en te leveren. Besbo Automaterialen: uw vertrouwde partner met een passie voor kwaliteit en service.

Locatie
Open
Open hours today: 08:30 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:30 - 17:30

 • Tuesday

  08:30 - 17:30

 • Wednesday

  08:30 - 17:30

 • Thursday

  08:30 - 17:30

 • Friday

  08:30 - 17:30

 • Saturday

  09:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 11:53 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In