Site logo
Beschrijving

Welkom bij KwikFit - Tilburg Edisonlaan: De beste keus voor APK, autobanden en auto-onderhoud

Over KwikFit

Welkom bij KwikFit - Tilburg Edisonlaan, dé specialist in APK, autobanden en auto-onderhoud. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1971, toen Tom Farmer het eerste KwikFit-filiaal opende in het Schotse Edinburgh, heeft KwikFit zich ontwikkeld tot een betrouwbare naam in de automotive sector. In Nederland werden in 1981 de eerste vestigingen geopend, waarna het netwerk snel uitbreidde door overnames van Euro-Uitlaatcenters, Carex en Jan van de Broek in 1984.

Eerste Fastfitter

Het unieke fastfit concept, georganiseerd als een fastfoodrestaurant voor auto's, was een groot succes in het Verenigd Koninkrijk. In de beginjaren lag de focus voornamelijk op uitlaten, die destijds elke paar jaar vervangen moesten worden. Klanten konden zonder afspraak binnenrijden, kregen een heldere prijsopgave vooraf, mochten meekijken in de werkplaats en waren vaak binnen een uur weer op weg. Een revolutionair concept dat destijds ongeëvenaard was.

Uitbreiding auto-onderhoud

Met de komst van de katalysator eind jaren '80 paste KwikFit zijn formule aan. Naast uitlaten en banden werden ook APK en remmen aangeboden. De focus lag nog steeds op snelle reparaties, en het personeel werd centraal opgeleid in de KwikFit Academy. De groeiende vraag naar totaalonderhoud leidde tot de introductie van de grote beurt, waarvoor op afspraak gewerkt moest worden.

Afspraak maak je eenvoudig online

De opkomst van winterbanden en bandenwissels bracht het werken op afspraak in een nieuwe fase. KwikFit introduceerde tijdsloten voor bandenwissels en implementeerde in 2007 online afspraakmogelijkheden. Naast bandenwissels voegden ze autoruitschade aan hun diensten toe, inclusief sterreparaties en ruitvervangingen.

50 Jaar van aanpassing en trots

In de afgelopen 50 jaar heeft KwikFit bewezen in staat te zijn de formule aan te passen aan veranderende klantwensen. Van binnen zonder afspraak naar binnen met afspraak, en van telefonische prijsopgaves naar online prijsopgaves op maat. Niet alleen consumenten, maar ook leasebedrijven en verzekeringsmaatschappijen maken nu gebruik van KwikFit's services, iets waar ze trots op zijn.

Elektrificering wagenpark

Met de naderende elektrificatie van het wagenpark staat KwikFit opnieuw voor een uitdaging. Het bedrijf is echter klaar om in te spelen op de behoeften van klanten, nu voertuigen zelf aangeven welke onderdelen vervangen moeten worden. Met snelheid, gemak en transparantie in het DNA, en 165 filialen op de teller, is KwikFit klaar voor de toekomst. Maak je pitstop bij KwikFit - Tilburg Edisonlaan en ervaar kwalitatieve service met een rijke historie

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 17:30

 • Tuesday

  08:00 - 17:30

 • Wednesday

  08:00 - 17:30

 • Thursday

  08:00 - 17:30

 • Friday

  08:00 - 17:30

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 11:35 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In