Site logo
Beschrijving

Welkom bij KwikFit - Tilburg Bosscheweg: Expert in APK, autobanden en auto-onderhoud

Over KwikFit

Welkom bij KwikFit Tilburg Bosscheweg, dé specialist in APK, autobanden en auto-onderhoud. Onze geschiedenis begon in 1971, toen Tom Farmer het eerste KwikFit-filiaal opende in het Schotse Edinburgh. Het concept, geïnspireerd op een fastfoodrestaurant, bood klanten heldere prijsopgaves en snelle reparaties, waardoor ze binnen een uur weer op weg waren. In de loop der jaren hebben we ons continu aangepast aan de veranderende autotechnologie en klantbehoeften.

Eerste Fastfitter in Nederland

In 1981 introduceerden we het unieke fastfit concept in Nederland door Euro-Uitlaatcenters over te nemen. Aanvankelijk richtten we ons op uitlaten, maar met de opkomst van nieuwe technologieën, zoals de katalysator in de late jaren '80, breidden we ons aanbod uit naar APK, remmen en auto-onderhoud. Ons netwerk groeide snel met overnames van garagebedrijven zoals Carex en Jan van de Broek in 1984.

Uitbreiding auto-onderhoud

Met de evolutie van auto-onderhoud werden onze monteurs centraal opgeleid in de KwikFit Academy. Doorgroeimogelijkheden waren er in overvloed door de snelle groei. In het begin van deze eeuw introduceerden we de grote beurt, waarvoor afspraken nodig waren vanwege de tijdsduur en de vereiste monteursdiploma's.

Online afspraken en nieuwe services

De opkomst van winterbanden en bandenwissels bracht het werken op afspraak naar een nieuw niveau. We introduceerden tijdsloten en lanceerden in 2007 de mogelijkheid om online afspraken te maken. Onze diensten breidden uit naar autoruitschade, inclusief sterreparaties en ruitvervanging.

Afspraak? Maak het eenvoudig online

De afgelopen 50 jaar hebben we bewezen flexibel te zijn en onze formule aan te passen aan veranderende klantbehoeften. Van binnen zonder afspraak naar binnen met afspraak, maar nog steeds klaar terwijl je wacht. Telefonische prijsopgaves evolueerden naar online prijsopgaves op maat, gebaseerd op het kenteken en de kilometerstand van de auto. We verwelkomen nu niet alleen consumenten, maar ook leasebedrijven en verzekeringsmaatschappijen als gewaardeerde klanten.

Elektrificering van het Wagenpark

Met de opkomst van elektrificatie staan we opnieuw voor een revolutie in de autobranche. Onze toewijding aan snelheid, gemak en transparantie blijft onveranderd. Met 165 filialen zijn we volledig voorbereid op de toekomst. Maak je volgende pitstop bij KwikFit - Tilburg Bosscheweg

Locatie
Opens in 5 minutes
Open hours today: 08:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 17:30

 • Tuesday

  08:00 - 17:30

 • Wednesday

  08:00 - 17:30

 • Thursday

  08:00 - 17:30

 • Friday

  08:00 - 17:30

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 07:54 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In