Tilburgse arrestant overleed door cocaïnevergiftiging

Op de Sinopelstraat in Tilburg werd op 13 januari een 47-jarige man door burgers in bedwang gehouden. Hij was betrokken bij een verkeersongeval en er vandoor gegaan. Agenten hebben de bestuurder vervolgens aangehouden voor rijden onder invloed. De man maakte een verwarde indruk en wilde geen blaastest doen.

Hij is daarna met een politieauto naar bureau Leijdal aan de Ringbaan-Zuid gebracht. Daar aangekomen en onderweg naar zijn cel, kon de man steeds moeilijker op zijn benen staan. Niet veel later werd hij onwel en moest hij gereanimeerd worden. De man overleed korte tijd daarna ondanks de inspanningen van agenten en medisch personeel.

Het is normaal dat de Rijksrecherche onderzoek doet bij het overlijden van een arrestant. “Het overlijden wordt verklaard aan de hand van cocaïne-vergiftiging”, zo stelt het OM nu en daarom valt de politie niets te verwijten.

LEES OOK: Tilburger overleden op politiebureau na rijden onder invloed

Het bericht Tilburgse arrestant overleed door cocaïnevergiftiging verscheen eerst op Omroep Tilburg – Lokale content van wereldbelang.

Wil je reageren? Dat kan hieronder

  • No comments yet.
  • Add a comment

    Heb je deze al gelezen?