Site logo

Tag: Amstel Bierhal

Bekijk hier nieuwsberichten met te Tag: Amstel Bierhal en die je op soeq.nl kan vinden

jul 31
Wat te doen als het regent op de kermis

Bah, regen. Wij willen zon tijdens de Tilburgse kermis! Tja, er is niks aan te doen.Geniet vandaag lekker van alle horeca en café’s of neem een kijkje bij de Kermis expo en laten we hopen dat het opklaart.

jul 21
Geniet van Nederlandstalige artiesten in de Amstel Bierhal

Amstel Bierhal is het grootste bruine café van Nederland. En dat gewoon bij ons op de Tilburgse kermis! 10 dagen lang kan je hier genieten van polonaises, gezelligheid en uiteraard Amstel biertjes met de beste artiesten. Check snel het programma want dit wil je niet missen!

jul 12
Tilburgse kermis: Zondag 31 Juli

Waaah! Alweer de laatste dag van de Tilburgse kermis 2022. Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Zaterdag 30 Juli

De laatste zaterdag van de Tilburgse kermis 2022! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Vrijdag 29 Juli

Het laatste weekend van de Tilburgse kermis 2022! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Dinsdag 26 Juli

Vandaag is het Gehandicaptemiddag op de kermis! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag op de kermis te beleven valt.

jul 12
Tilburgse kermis: Donderdag 28 Juli

Het is Caribbean Night vandaag op de Tilburgse Kermis ! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt.

jul 12
Tilburgse kermis: Woensdag 27 Juli

Woehoe, het is kindermiddag op de Tilburgse kermis ! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt.

jul 12
Tilburgse kermis: Maandag 25 Juli

Roze Maandag op de Tilburgse kermis 2022! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!

jul 12
Tilburgse kermis: Zondag 24 Juli

Tilburgse kermis= 10 dagen feest! Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat er vandaag te beleven valt, openingstijden en andere bijzonderheden die je niet wilt missen. Okay? Let’s go!!!!