Site logo

Roze Maandag blij met jezelf!

Sfeerbeeld van de Pride Walk Tilburg in Tilburg van 2019

Vandaag is Roze Maandag! 

De Tilburgse kermis kleurt vandaag met trots roze. Het is altijd een groot feest tijdens dit LHBTIQ+ evenement. Roze Maandag trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers naar de Tilburgse kermis. Uit alle hoeken van Nederland komen mensen naar Tilburg om dit fantastische feest samen te vieren. Iedereen pakt alles uit de kast.

Glitters, veren, pailletten, pruiken en natuurlijk héél véél roze. De kermis verandert in een groot festivalterrein en de sfeer is top. Iedereen is welkom. Precies zoals het hoort. Niks is te gek en alles mag. Het draait om acceptatie en diversiteit, liefde en respect voor iedereen. Er lopen prachtige mensen rond die je kan bewonderen.

Er is ook een Pride Walk waarvoor duizenden mensen verzamelen bij het station voor de officiële start van Roze Maandag. Muziek, entertainment, ja echt alles is aanwezig om er een geslaagd feest van te maken. Er is meer dan genoeg te beleven in de stad. Holy Pink is hét techno festival met gratis entree, maar in heel de stad kan je feesten, de Korte Heuvel, straatje bij Gin & Fizz, Stadhuisstraatje, noem maar op! Dus hup in de benen en naar de Tilburgse Kermis. Het is tijd om keihard te feesten!

Roze Maandag wordt ondersteund door de Gemeente Tilburg en een Raad van Toezicht. Paul en Frans-Jan zijn ambassadeurs en geven advies aan de Stichting Roze Maandag.