Site logo
Beschrijving

Zwembad Sportcomplex Drieburcht: Dé Plek voor Modern Zwemplezier

Op zoek naar een plek waar je kunt genieten van zwemmen in een moderne en comfortabele omgeving? Zoek niet verder! Zwembad Sportcomplex Drieburcht biedt een scala aan zwemmogelijkheden voor jong en oud.

Het wedstrijdbad: Zwem als een prof!

In het wedstrijdbad van Drieburcht kun je je innerlijke zwemkampioen naar boven halen. Of je nu traint voor competities of gewoon van snelheid houdt, dit bad is de ideale plek om te zwemmen als een echte prof. De perfecte setting voor serieuze zwemmers die hun vaardigheden willen verbeteren.

Sensatie op de witte glijbaan

Op zoek naar wat adrenaline en sensatie? Durf jij de uitdaging aan? Laat je dan meevoeren op de witte glijbaan van Drieburcht. Deze spannende attractie belooft een opwindende rit voor iedereen die van wat extra actie houdt.

Duik in avontuur vanaf de 3 meter hoge duikplank

Voor degenen die van hoogte en avontuur houden, is er de 3 meter hoge duikplank. Maak een sprong en voel de adrenaline door je lichaam stromen terwijl je elegant het water induikt. Een geweldige manier om je zwemsessie wat extra pit te geven.

Therapiebad: Ontspanning en herstel

Het speciale therapiebad van Zwembad Drieburcht is een oase van ontspanning. Met een iets hogere watertemperatuur is dit bad ideaal voor mensen die wat ouder worden of herstellen van een blessure. Hier kun je rustig zwemmen en je spieren ontspannen in een warme en rustgevende omgeving.

Reserveren voor Therapeutisch banenzwemmen en banenzwemmen voor vrouwen

Voor degenen die willen deelnemen aan therapeutisch banenzwemmen of banenzwemmen voor vrouwen, is online reserveren vereist. Dit zorgt ervoor dat je gegarandeerd toegang hebt tot deze speciale sessies, waar je in alle rust en privacy kunt genieten van je zwemervaring.

Kortom, Zwembad Sportcomplex Drieburcht biedt voor ieder wat wils. Of je nu een fanatieke zwemmer bent, op zoek bent naar spanning en sensatie, of gewoon wilt ontspannen in een warm therapiebad, Drieburcht heeft het allemaal. Vergeet niet online te reserveren voor de speciale sessies en maak je klaar voor een geweldige zwemervaring!

Locatie
Open
Open hours today: 06:30 - 21:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  06:30 - 21:30

 • Tuesday

  06:30 - 21:30

 • Wednesday

  06:30 - 20:30

 • Thursday

  Closed

 • Friday

  06:30 - 18:00

 • Saturday

  07:00 - 11:30

 • Sunday

  08:30 - 13:00

 • 05/03/2024 11:23 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In